czech lifestyle blog

čtvrtek 7. dubna 2016

Cosmetic favourites | in my shower

DSC05180

Ahoj, jak se dnes máte? Po delší době mám připravený článek o oblíbených kosmetických produktech a tentokrát to bude o těch, které mám momentálně na poličce ve sprše.

DSC05169

Hydratační sprchová pasta a peeling od značky Rituals obsahuje jen miniaturní peelingové částečky a ty jemně zbaví pokožku odumřelých buněk a ta je pak krásně hebká. Za ní stojí kokosový Mr.Bean coffee scrub. Má úžasné přírodní složení - kávová zrna, za studena lisovaný organický kokosový olej, himalájská růžová kamenná sůl, třtinový cukr, bio kakao a olej s vitaminem E. Každá ze složek má na pokožku skvělé účinky, peeling nádherně voní a pokožka je po něm nejjemnější! Už mi bohužel dochází, ale brzy dorazí nový, Mark. Růžový gel na čištění pleti od Neutrogeny patří mezi mé nejoblíbenější produkty v kombinaci s Clarisonicem. Jemně pění, má příjemnou vůni a na mou smíšenou pleť je prostě skvělý.

DSC05170

Sprchový gel momentálně používám rakytníkový od  značky Natura Siberica. Má příjemnou květinovo jahodovou vůni a pokožku hydratuje a vyživuje díky obsahu vitamínů A, E, oleji z rakytníku, makadamiovému a arganovému oleji. Kupovala jsem ho na biooo.

DSC05177

Šampon z Havlíkový přírodní apotéky už jsem vypotřebovala a momentálně nemám v plánu si ho pořídit znovu. Už jsem psala, že mi na něm vadí fakt, že pění jen malinko a já mám pak tendenci používat ho větší množství a tudíž ho rychle vypotřebovat a to mě vzhledem k jeho vyšší ceně moc netěší. Oblíbila jsem si teď růžový šampon od značky Urtekram a jsem s ním moc spokojená. Vlasový ocet od Havlíka mi na rozdíl od šamponu vyhovuje moc. Stačí ho např. v kelímku zředit s trochou vody a opláchnout jím na závěr vlasy, které jsou pak příjemně jemné a lesklé.

DSC05178

Kondicionér používám jen párkrát do týden. teď mám na poličce Let it shine od značky Bumble and Bumble, ale až ho vypotřebuji, podívám se po nějakém bio. Tipy tedy uvítám :) A posledním produktem je mycí gel na intimní hygienu, kupovala jsem ho v DM a občas se mě ptáte zda nemám tip na nějaký dobrý. Tenhle už používám pár let a nemám k němu žádné výhrady.

DSC05179
SHARE:

16 komentářů

  1. Jéééj, aj ja som vymenila všetky chemické produkty za prírodnejšie (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímavé produkty, musím sa priznať, že ich nepoznám. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Mr.Bean scrub vyzerá geniálne. Musím si už urobiť radosť. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  4. Super inspirace, taky se mi pomalu ale jiste premenuje koupelnovy koutek od chemickych znacek jako Loreal a klasickych dmkovych samponu po prirodni produkty Lushe, Manufaktury a Urtekramu. Nevis jak je to s tou Neutrogenou? (Jestli jsou alepon trochu prirodni, jestli netestuji na zviratech..) Mam taky smisenou plet tak nad tou grapefruitovou vodou uvazuju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé! :) Musím se přiznat, že tu Neutrogenu jsem si nijak nezjišťovala, takže netuším :/

      Vymazat
    2. Manufaktura není přírodní, bohužel

      Vymazat
    3. a lush nie je prirodny uz vobec

      Vymazat
  5. Ten kávový Mark vypadá skvěle Veru!:) Hned jsem si ho objednala:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Kdepak se da sehnat bumble and bumble? :) Ten scrub musi byt perfektni! Muzu se zeptat, jak to pak resis ve fitku? Miniaturky? Diky za odpoved! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Sephoře :) Ve fitku používám sprchový gel, který tam je k dispozici

      Vymazat
  7. Skvělé tipy, moc se mi líbí ten sprcháč:))

    OdpovědětVymazat
  8. amazing Products! :)

    Please check my Blog!! :)

    http://www.alessabernal.com/

    Alessa Bernal :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc mě láká kosmetika Rituals a scrub :) Takže díky za tipy.:)

    http://eternitymoments0.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig