czech lifestyle blog

pondělí 11. dubna 2016

OOTD | fresh cut

DSC05390.

Krásné pondělí! Tyhle fotky jsou focené minulý týden hned po mé návštěvě kadeřníka a já vám slíbila několik slov k mým vlasům. Tentokrát jsem byla zase v mém oblíbeném Red salonu ve Vězeňské, kde dostanete perfektní péči a navíc v tom nejkrásnějším interiéru! Vlasy jsem si nechala jen zastřihnout do rovna a konečky jsem zkrátila asi o 4cm. Už to bylo opravdu potřeba a na vlasech je to hned poznat. Co vás často zajímá, jsou produkty, které používám k úpravě vlasů. To vše najdete v článku hair tools, zde. Se všemi jsem stále spokojená a nemám v plánu pořizovat si nějaké jiné. Co se týče kosmetických produktů, tak už víte, že ty naopak střídám docela často. Vlasy si umývám jednou za dva až tři dny, pak je vyfénuju (v létě nechávám volně uschnout) a pak buď trochu vyžehlím nebo navlním kulmou. Momentálně mám ráda bio šampony Urtekram, které jsou opravdu skvělé a za příjemnou cenu. Dále mám ráda také Alverde nebo Timotei. Kondicionér používám jen málo, většinou totiž zapomenu :D U kondicionérů netrvám na tom, aby měli přírodní složení a ráda mám ty od značky Bumble and Bumble, které jsou ale dost drahé, takže si zřejmě pořídím nějaký z biooo a uvidím :) Jednou do týdne si na noc do vlasů dávám olej, například arganový, kokosový nebo avokádový. Vlasy si také nijak nebarvím, se svou přírodní barvou jsem spokojená, takže zatím nevidím důvod. Po umytí do nich aplikuji buď trochu olejíčku  nebo kondicionér ve spreji od značky Wella, z řady Emelents, která je bez parabenů a sulfátů. To je asi vše, ale pokud máte nějaké další otázky, ráda na ně odpovím v komentářích :) 

DSC05399.
DSC05411.
DSC05432.
DSC05434.
DSC05450.
DSC05424
DSC05425
a jedna pro pobavení, aneb kontrola přetočených švů na kalhotách :D
DSC05404.
SHARE:

13 komentářů

  1. Super článek, tvé vlasy naprosto zbožňuju! Ten olej vždy necháváš působit přes noc a poté ráno vlasy klasicky umyješ? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné vlasy...

    www.danielainthelibrary.com

    OdpovědětVymazat
  3. Máš naprosto božské vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš nádherné vlasy! Mně snad takhle dlouhé nikdy nenarostou, ale i tak bych se o ně asi měla více starat, aby vypadaly zdravěji:) Ty tvoje totiž přesně tak vypadají!!

    OdpovědětVymazat
  5. Střih a barva skvělá. Nedivím se, že ji je nechceš barvit :)

    https://helenalife.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Nadherná jsi <3 Miluju ten pocit čerstvě po ošmikání, ty vlasy vypadají strašně hezky :D

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne vlásky :-) a musím povedať, že veľmi veľa robí stravovanie! Ty ho máš príkladne a to vidieť aj na vláskoch ;-) a kondicionéry su tiež super od značiek, ktoré si spomínala - Timotei, Alverde. Ja teraz používam od Natura Siberica a som spokojná. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Moje vlasy jsou samy o sobě velmi divoké a suché, ale co jsem začala používat kofeinové šampony z lékárny, hodně porostly a nevypadají tak utrápeně. Docela se mi osvědčilo do nich vmasírovat za sucha a bez oplachování maličko kondicionéru z Lush - American Cream, konkrétně. Navíc po něm hrozně hezky voní. Jinak ještě stále nedám dopustit na tekuté hedvábíčko.

    OdpovědětVymazat
  9. Hair goals ♥ Veru, máš najkrajšie vlasy aké som kedy videla ;)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  10. Krááásne vlásky. Vyzerajú hneď zdravšie. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  11. Já ty tvoje vlasy zbožňuju, máš je nádherné!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig