czech lifestyle blog

pondělí 2. května 2016

Choker | trend

DSC06130

Krásné pondělí! Dnes mám pro vás opět krátký článek o jednom trendu, kterého si obzvlášť v době konání festivalu Coachella v USA a blížícího se léta nejde nevšimnout. O co jde? O řetízky, které se v angličtině nazývají "choker" (překladač do čj vám to vyhodí jako obojek :D) . Začínají se objevovat skoro ve všech obchodech a mně se neskutečně líbí. Přijdou mi sexy a roztomilé zároveň a super zajímavé. Skvěle vypadají třeba k basic cami topům, jako mám na fotce nebo k off shoulder kouskům, kdy pak hezky vyniknou. Co na ně říkáte? HOT or NOT?

DSC06119

chokers
mix Asos, Zara, Forever21


a inspo od Rumi 









SHARE:

12 komentářů

  1. TRend se mi líbí, už mám nějaké i doma..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to skvele, ale mne by to nesluselo, max nejaky jemny zlaty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tvoj článok ma na ne celkom navnadil. :P
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  4. Neskutečně sexy a ženské! Mám v plánu si to taky pořídit, akorát v trochu "jemnější" verzi :) A na té první fotce jsi kočka jako vždy! ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Rumi je úžasná ♥ za mě určitě ano, dnes jsem se v Zaře dívala na ten růžový, uprostřed koláže, a fakt nádhera.

    OdpovědětVymazat
  6. Rozhodne HOT!! Planuji si nejaky poridit, jen musim narazit na nejaky, ktery se mi bude fakt libit a bude se ke mne hodit:) docela se mi libi i jen jednoducha snurka:)))

    OdpovědětVymazat
  7. mě se líbí ty šňúrky - ten co máš ty se mi líbí taky ale jen na tobě, asi bych si ho sama nevzala, ale zaujaa mě ta mašlička na krku ta vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mne sa paci ten prvy v kolazi (ruzovy) ❤️ Ten je zo Zary, Asosu? Nemozem ho tam najst...

    OdpovědětVymazat
  9. Mám zatím takový ten "tetovací" alá návrat do mých cca 8-10 let, kdy sem to nosila. Jen vtipné, že tehdá to stálo asi 20kč, zato nyní nějakých 100kč. Vtipné jak se to všechno neustále vrací, nicméně ve mě to evokuje 90´s a proto jsem si ho také pořídila, trend netrend :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig