czech lifestyle blog

středa 18. května 2016

New in | Decor

DSC00445

Krásný den! Tenhle typ new in článku vás minule  bavil, takže doufám, že dnes tomu nebude jinak. Tak se pojďte podívat, jaké nové krásy mi zdobí pokoj.
Hned na první fotce můžete vidět jeden ze tří kousků, které mám z eshopu A La Maison, kde najdete opravdu nepřeberné množství nádherných bytových doplňků. Podnos se zrcátkem jsem se rozhodla využít jako odkládací místo na několik mých oblíbených šperků a parfémů. Podle mě to vypadá úžasně!

DSC05707

Další dvě radosti jsem dostala od Hanky a Verunky k narozeninám. Jde o mističku, kterou využívám především na odkládání náramků a krásný metalický diář. Oba produkty najdete nově u holek na eshopu bechick.

DSC05929
DSC05935

Vonná svíčka z kolekce Capri mě hned zaujala svým krásným designem. Červený keramický obal se mi skvěle hodí do koupelny a po vyhoření svíčky ho určitě využiju jako praktickou dózu. Svíčka má krásnou kořeněnou a intenzivní vůni červeného cedru. Opět ji seženete v A La Maison.

DSC05940
DSC05937

A třetím kouskem ze stejného eshopu je i tahle super roztomilá a krásná skleněná dózička se zlatým víčkem. Já ji využila v koupelně na vatové tyčinky. Hrozně mě baví jak se veškeré dózy a misky u mě v koupelně od sebe liší a i přesto to vypadá hezky.

DSC05943
DSC05948

Růžová miska z HM home.

DSC05954
DSC05956

Nový sukulent a kaktus z IKEI.

DSC05960

A ametyst na stolek u postele. Nevěřila jsem tomu, ale díky němu se mi hned mnohem lépe usíná, takže pokud s tím máte také problémy, doporučuji zkusit :)


SHARE:

6 komentářů

  1. Ametist bych měla zkusit, občas mám s usínáním problémy a hrozně mi to vadí. Bohužel nemám noční stolek, tak musím vymyslet, kam s ním :) ale tohle slyším poprvé. Jinak článek se mi moc líbí, nové detaily jsou krásné - přesně podle mého gusta :D

    OdpovědětVymazat
  2. Práve zaraďujeme nový byt, takže ďakujem za skvelú inšpiráciu <3

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno je to krásné a líbí se mi, jak se ti to vzájemně doplňuje :) miluju zdobení bytu, třeba Ikea je prost ěmůj druhý domov!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Ametist som nedávno našla doma a hodila ho niekam do krabice, lebo som nevedela, čo to je. :P Tak ho idem rýchlo nájsť.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig