czech lifestyle blog

pátek 17. června 2016

Estée Lauder Genuine Glow | Event

DSC07308

Ahoj, jak se máte? Co plánujete na víkend? Já mám pro vás dnes několik fotek z pondělního dopoledne, které jsem strávila na skvělé akci pořádané Estée Lauder. Jednalo se o představení nové řady Genuine Glow. 

Jaký byl program? Nejprve náš čekala snídaně, po ní přišlo na řadu několik slov k představovaným produktům, ukázka líčení s jejich použitím, oběd, o který se postaralo Bistro8 a krátká přednáška o streetstyle trendech, módních chybách a třídění šatníku, od skvělé Aleny Šafratové ze Školy Stylu Backstage.

A teď něco k Genuine Glow. 
Řada obsahuje celkem 5 produktů:

Priming moisture balm se prodává ve dvou verzích, jedna bez SPF a druhá s SPF 15. Tento balzám s lehounkým složením pleť hydratuje, minimalizuje výskyt rozšířených pórů a pleť je sametově hebká, svěží a rozzářená!

Priming Moisture Eye Balm je hydratační vyhlazující balzám. Oči budou vypadat odpočatě, obsažený glukosamin se postará o jemné vyhlazení pleti a mořské řasy a zlatý heřmánek pomohou redukovat vzhled nateklých očních víček.

Blushing Creme na rty a tváře. Krém na rty a tváře, který dodává pokožce přirozený vzhled a jemně růžovějící se tváře. Má skvělé krémové složení a díky obsahu kyseliny hyaluronové, vitamínu C a E a zářivým částečkám, zanechává pleť svěží a jemně rozzářenou. Dostupný je ve dvou odstínech: Sweet Cheecks a Peachy Keen.

Eyelighting Creme pro oči a tvář. Multifunkční rozjasňovač, který dodá víčkům, tvářím a čelu krásnou dávku rozzáření a jemného přirozeného zabarvení. Je dostupný ve třech rozdílných odstínech: Gleam Glow, Bare Blush a Sweetest Thing. Aplikovat ho můžete na víčka, lícní kosti a na kteroukoliv jinou část obličeje, kterou chcete rozjasnit. Můj nejoblíbenější produkt z celé řady!

Reviving Oil Lip Tint. Hydratační lesk obsahující zvláčňující oleje, které vyhladí rty a zajistí jejich dětsky jemný povrch. Univerzální jemně narůžovělý odstín je vhodný pro každý tón pleti.

Zaujal vás některý z produktů? Máte nějaký oblíbený od této značky?

a teď už fotky

DSC07301
DSC07302
DSC07303
DSC07304
DSC07306
DSC07309
DSC07310
DSC07314
DSC07315
DSC07319
DSC07320
DSC07322

SHARE:

3 komentáře

  1. Zrovna včera jsem v Sephoře koukala na Eyelighting Creme, ve zlatavějším odstínu je nádherný a zatoužila jsem po něm, ale trošku mě odrazuje ten aplikátor. Nevím, moc tyhle houbičky nemusím, bojím se, že si ji zašpiním od makeupu a tak celkově no. :/ Ale asi odolám a pořídím si to. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, jaký máš odstín rozjasňovače Eyelighting Creme? A stojí za to? Děkuji

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig