czech lifestyle blog

středa 29. června 2016

Whats in my bag | Travel edition

1

Krásný den! Jsem s články trochu pozadu, ale musím říct, že těch pár dní bez blogování byl nezvyk a už se mi normálně stýskalo. Ještě než vás zahltím fotkami z Berlína, ukážu vám, co nesmí chybět v mé kabelce při cestování. Do komentářů mi můžete dát vědět, jestli by vás zajímalo i to, co v ní nosím běžně přes den :) 

Do zahraničí se mnou vždy cestuje LV Neverfull, protože jak už název napovídá, vejde se toho do ní opravdu opravdu hodně a já tak například notebook nemusím táhnout extra v ruce. No tak a teď už k jejímu obsahu.

Peněženka pasovaná na cestovní a v ní doklady, peníze a kreditka. Krém na ruce, který mi nesmí chybět v žádné kabelce a spolu s ním i balzám na rty. Náplasti, protože po několika hodinách chození po městě vás můžou začít dřít i ty nejpohodlnější boty. Sluneční brýle, které já skoro vždy zapomínám v hotelovém pokoji a pak celý den brblám. Kniha. Momentálně The other side of paradise od mého oblíbeného Fitzgeralda. Mobil. Samozřejmě. Na všechny ty snapy a instagramy. A mapy. Desinfekce na ruce, která je pro mě naprosté must a při cestování obzvlášť. Nějaký malý snack, v tomhle případě oblíbená raw tyčinka. Ipad na zabavení se při cestě a externí nabíječka, kterou vždy zapomenu před cestou nabít. Krabička tamponů, protože se vám na dovolené rozhodně nechce hledat a obíhat nejbližší drogerie. Opalovací krém (SPF 30) , na který byste opravdu zapomínat neměli. Na obličej nejméně padesátku! A kapky do očí. Ty jsou pro obzvlášť pro mě, nositelku kontaktních čoček, nezbytností.

Vypadá to ve vaší kabelce při cestování podobně?

1.
SHARE:

12 komentářů

  1. Super článek...šmejdění baví snad všechny...někdy vydej i edici pracovní den.
    Peaceablemornings.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj, odkial mas prosim ta okuliare ?

    OdpovědětVymazat
  3. Já hlavně nemůžu nikam vycházet bez balzámu na rty. A milionu věcí, že si vždycky říkám, že se nám kluci občas trochu posmívají právem. Ale ve skutečnosti jsou to holé nezbytnosti a ještě se mi nestalo, že bych něco nepotřebovala. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Haha, tak s tou externí nabíječkou to mám stejně :D Jinak obsah mé cestovní tašky je hodně podobný, jakmile něco z toho zapomenu, jsem pěkně nesvá!

    OdpovědětVymazat
  5. Veru,mohla bych se zeptat jake pouzivas kapky do oci? Taky nosim kontaktni cocky a chtela bych si nejake kapky poridit na zvlhceni oci behem dne.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig