czech lifestyle blog

středa 3. srpna 2016

Cosmetic favourites 16.

DSC06572

Hezký den! Dnes jsem se rozhodla nechat vás trochu odpočinout od článků z Amsterdamu a mám po delší době připravený beauty článek. Ráda bych vám ukázala několik mých oblíbených kosmetických produktů za poslední dobu. Tak pojďme na to :)

DSC06573

Prvním produktem je jojobový olej, který je jedním z nejvhodnějších olejů pro péči o pleť. Mastnou pleť zmatňuje a redukuje produkci kožního mazu a suchou pleť naopak promašťuje a hloubkově hydratuje. Je také velmi vhodný na problematičtější pleť, podporuje regeneraci a hojení a zvyšuje elasticitu pleti. Já ho používám párkrát do týdne na noc a nebo ho přidávám do domácí jílové masky.

DSC06574

Dalším produktem je kokosový šampon od mé oblíbené bio značky Urtekram. Vše s kokosem zbožňuju a proto mi tahle nová kokosová řada udělala ohromnou radost! Už jsem si pořídila i bezoplachový kondicionér ve spreji a jsem nadšená :)

DSC06575

Balzámy Hurraw patří rozhodně mezi mé nejoblíbenější. Do sbírky jsem si pořídila nově tento bez vůně, který používám i před nanesením rtěnky a neustále ho mám u sebe v kabelce.

DSC06576

Sprchové pěny od Rituals mám hrozně ráda a tahle z limitky The Ritual Of Karma voní krásně po lotusu a bergamotu a navíc ten design balení je překrásný!

DSC06578

A posledním kouskem je kondicionér na vlasy od značky Skin Blossom, kterou seženete třeba na Ladybio. Kondicionér má trochu tekutější konzistenci, což mi úplně nevyhovuje, ale jinak ho používám moc ráda, Vlasy jsou po něm krásně lesklé a skvěle se rozčesávají.

DSC06580

SHARE:

6 komentářů

  1. Skvělé tipy Veruu! Ten jojobový olej určitě vyzkouším, přesně něco takového totiž už sháním dlouho a zatím nějak neúspěšně))

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od Urtekram tělový krém z téhle kokosové řady a je nejlepší :). Jojobový olej vyzkouším, díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Veru, kde se dá prosím tě sehnat ten balzám Hurraw? :) Díky a užívej léto, K. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj K., snažím se vzpomenout, ale vůbec netuším. Nejspíš v nějakém bio obchůdku, ale mrkni po nich online :)

      Vymazat
    2. Ahoj, kupovala jsem tady:https://goo.gl/Oic7HR

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig