czech lifestyle blog

středa 7. září 2016

Eska breakfast

Eska

Tak přesně o téhle snídani z minulého týdne se mi teď zdá cestou do fitka, které chci ještě před všemi dnešními povinnostmi stihnout. Doufám, že váš týden začal skvěle. Já ještě pondělí strávila s CC a Pavlinou na MBPFW přehlídkách, které ten den byly rozhodně nejlepší. Hlavně ODIVI a Lukáš Macháček! Také vám chci ještě jednou připomenout náš sobotní výprodej, kde se na vás budeme moc těšit! Tak vemte kamarádku a přijďte ulehčit našim skříním a udělat si radost novými kousky za pár korun :) Mějte se krásně!

1
2
3
4

SHARE:

15 komentářů

  1. Mě by zajímalo, kolik tak měsíčně utratíš za jídlo a kde na to bereš; já mám VŠ, pár let praxe, chodím do práce, ale podniky jako Eska si můžu dovolit tak jednou za měsíc... Snídaně za 160 Kč je fakt vtipná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrzí mě, že tě na VŠ nenaučili také slušnému vychování.

      Vymazat
    2. Dobrým mravům se člověk na VŠ nenaučí. Dobré mravy by ho měli naučit rodiče.

      Vymazat
    3. Co to má prosím společného se slušným chováním? Tazatelka vás neurazila, pouze konečně položila otázku, která musí napadnout snad každého. Žijete dle fotek až amorálně privilegovaný život a děláte, jako by to bylo to nejnormálnější pod sluncem. V zemi, kde polovina lidí nevydělává ani dvacet tisíc korun a vydat 160 korun si můžou dovolit tak leda za nákup pro celou rodinu. A ještě obviňujete někoho, kdo na to slušným způsobem poukáže, z neslušného chování, to je vrchol. Nejvíc je mi líto všech těch středoškolaček a vysokoškolaček, které zřejmě uvrhujete do depresí a pochybností sama o sobě, protože oni si nikdy nebudou moci dovolit ani zlomek toho co vy, protože se narodily do normálních rodin a nedostávají balíčky od luxusních značek. Váš pozérský blog je v podstatě psychickému zdraví škodlivý.

      Vymazat
    4. Mě by o třeba taky zajímalo. Společně s tím kde je k takovým penězům i tolik času. Komentáře jsem přečetla 3x a žádné neslušné chování jsem nezaznamenala. Děkuji za jakoukoli odpověď :)

      Vymazat
    5. Není normální ptát se cizího člověka na jeho finance.

      Vymazat
    6. Taktiež mi prídu takéto raňajky zbytočne drahé a asi by som túto reštauráciu nenavštívila. To ešte neznamená, že si to iní dovoliť nemôžu. Rozhodne z fotiek Veroniky neupadám do depresie ale hľadám inšpiráciu, kam by som mohla občas zájsť ak budem chcem niečo osláviť v príjemnom prostredí.:) Pýtať sa koľko niekto utráca mi príde smiešne. Zrejme na to má a bodka. Koho čo do toho. Mali by sme naučiť ľuďom viac dopriať ako závidieť.

      Martina

      Vymazat
  2. To máslo je na kameni nebo na dřevě? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kámen :) celá restaurace je úžasná a skvělým zážitkem!

      Vymazat
  3. Podle mě zbytečně drahé, ale určitě to za to stojí :) Vypadá to luxusně ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně to za to stojí a jednou za čas, proč ne :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig