czech lifestyle blog

čtvrtek 8. září 2016

MBPFW day 1

1

Krásný čtvrtek! Konečně jsem se dostala k připravení prvního článku z Mercedes Benz Prague Fashion Week. S holkami jsme první den zašly na přehlídku La Formela, Zuzana Kubíčková, Chatty a Kateřina Geislerová. Na Chatty mě bavily super džínové kousky, kterými je značka proslulá. Zuzana Kubíčková také nezklamala a její krajkové kousky jsou opravdu snové. Kolekce Kateřiny Geislerové mě moc neuchvátila a shodly jsme se na tom, že používat vzor, který je tak typický pro Missoni, byl krok vedle a z Krainové jsme si taky na zadek nesedly. La Formela byla odvážná a extravagantní, jako vždy. Bavil mě hlavně top s odhalenými rameny.
A něco málo k mému outfitu. Na sobě jsem měla červené šaty z HM, které jsem si toto léto opravdu oblíbila. Skvěle vypadají s converskami, ale i podpatky a jsou super pohodlné. K nim jsem zvolila vysoké boty z Asosu a Dolce&Gabbana Miss Sicily kabelku.

2.
3
5
IMG_7192
DSC00471
DSC00472
DSC00479
IMG_7185

Zuzana Kubíčková
zuzanakubickova
CHATTY
CHATTY
Kateřina Geislerová | La Fromela
geislerovachatty
photos courtesy of MBPFW
SHARE:

19 komentářů

  1. Nadherna si vyzeras uzasne.. paci sa mi ze si uprimna a povies svoj nazor co sa ti nepacilo a ze ste neboli hotove s krainovej ako vsetci co ju zdielali na insta :-D S dievcatmi ste top stylove trio

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to, hrozně se mi líbí doplňky k šatům :)
    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. Veru tohle je naprostá bomba!! Vypadáš úchvatně!

    OdpovědětVymazat
  4. Veru, ty kouříš? Trošku zklamání :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekourim, jak jsi na to prisla? :)

      Vymazat
    2. Jsem si četla ask od holek z CzechChicks, kde psaly, že Verča kouří a nedošlo mně, že to je jedna z nich...trošku fail :)) To tě můžu sledovat dál, jsi super ;)

      Vymazat
  5. Veroniko, ty šaty jsou jako by byly stvořené pro tebe! Hrozně moc ti sluší!!! A pro mě si spolu s Dominikou z dom by dom jasné Topky pro letošní outfit na MBPFW. Nemáš náhodou fotku, kde jsi vyfocená víc zepředu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, hrozně moc děkuju! Fotku zepředu asi mám, tak ji dám do nějakého článku :)

      Vymazat
  6. Skvelé fotky a ty vyzeráš skvelo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Veru, mám na tebe dotaz trošku off topic. Chystám se do Budapešti, tak samozřejmě hodlám využít tvé tipy z článků. Chtěla jsem se zeptat čím jsi tam platila? Zda-li pouze forinty nebo berou i eura?
    Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig