czech lifestyle blog

středa 5. října 2016

New in | bio kosmetika

DSC09598
Krásný den. Kosmetické články bych ráda přidávala častěji, tak mi určitě dejte vědět, zda vás baví. Dnes mám připravený takový new in, ale produkty už nějakou dobu používám, takže vám mohu dát i info jak jsem s nimi spokojená. Pojďme na to!

S kamarádkami jsme navštívily prodejnu Country life v Liliové, která je zaměřena jen na přírodní a bio kosmetiku. Mají zde obrovský výběr a nebudete vědět, co zkoušet dříve.
DSC09599
DSC09600
DSC09602
DSC09604
Dva produkty pro rodinu. Šampon Urtekram pro tátu a pro sestřičku kelímek.
DSC09605
DSC09606

Micelární voda Jonzac. Nějakou bio micelárku už jsem měla v plánu pořídit si docela dlouho. Tato je určena na mastnější pleť, ale mají několik typů, takže si vybere každý. Příjemně voní a bez problému s ní odlíčíte nebo dočistíte celý obličej. Já ji používám hlavně když jsem líná používat odličovací balzám nebo jen ráno na "refresh" pleti po spánku. Má regenerační a protizánětlivé účinky a samozřejmě neobsahuje žádné parabeny, silikony, barviva atd a atd. 400 ml navíc stojí kolem 250 Kč, takže ani nezruinuje vaši peněženku a balení vydrží opravdu dlouho.

DSC09607
DSC09608

Glossy nectar O way. Tuto značku vlasové kosmetiky jsem poprvé objevila právě v Country Life a hned jsem chtěla něco vyzkoušet. Tenhle regenerační vlasový olejíček chrání vlasy během rozčesávání a při tepelné úpravě. Stačí ho do vlasů nanést malou kapku po jejich umytí a ty jsou hned odolnější, zářivější, hebké a lesklé. Btw s produkty Oway pracují v mém oblíbeném Oui hair salon, kde navíc všichni studenti mají 30% slevu na veškeré služby.

DSC09611

A dva nové kousky z eshopu Beautyville .

DSC09612

Skin savior beauty balm. Balzámy na odličování miluju. Vždy je nechám na obličeji působit delší dobu, aby se opravdu všechen make up a nečistoty rozpustily a zároveň aby pleť byla vyživenější. Poté ho stačí smýt teplou vodou nebo setřít navlhčeným ručníkem a obličej je krásně čistý a díky olejům obsaženým v balzámu i nádherně hebký.

DSC09613

A druhým produktem je tenhle úžasný peeling na tělo od slovenské přírodní a organické kosmetiky značky Soaphoria. Peelingy na tělo miluju, to už určitě víte. Tenhle nádherně voní po kokosu a vanilce. Líbí se mi jeho skleněné balení a pokožka je po něm samozřejmě dokonale jemná a provoněná.

SHARE:

3 komentáře

  1. Aj ja mám rada Soaphoriu a ich sklenené balenia... :)

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  2. Wau, tak tieto vecičky sú naozaj krásne :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Už dlouho používám bio kosmetiku, začala jsem kvůli dětem. Oblíbenou mám Weledu, Topvet, taky saloos, nebo i pivní kosmetiku značky Saela. Všechno kupuji na www.fiho.cz mají fajn ceny a všechno co potřebuju koupím na jednom místě :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig