czech lifestyle blog

úterý 8. listopadu 2016

Cosmetic favourites | October

1

Krásný den. Jak se máte? Řekla jsem si, že bych na blogu ráda věnovala článkům o kosmetice více prostoru, takže vám odteď budu přinášet každý měsíc tipy na mé oblíbené produkty. Které mě nejvíce bavily v měsíci říjnu? Čtěte dál :)

1. Samoopalovací voda na obličej od australské přírodní značky Eco by Sonya je mým must have na podzim a zimu. Sluníčka si v následujících měsících moc neužijeme a do solária jít odmítám, takže jsem moc ráda, že jsem objevila tenhle produkt. Vodička je lehká, ideální i na problematičtější a mastnou pleť a neucpává póry. Nanáším ji většinou jednou do týdne, vatovým tamponkem před spaním a ráno se budím s hezkou barvičkou :) Objednat ji můžete na Ecopure.
2

2. Tekuté univerzální mýdlo Dr.Bronner s Tea tree olejem mám i v tuhé podobě a je skvělé. Tekuté používám při čištění obličeje clarisonicem jednou denně. Obsahuje bio panenský kokosový, olivový, jojobový a konopný olej, které jsou všechny skvělé na smíšenou pokožku. Mýdlo hezky pění, skvěle fresh voní a pleť úžasně vyčistí, zklidní a regeneruje. Až ho vypotřebuji, určitě v obchodě sáhnu po větším balení.
3

3. Balzám na rty od Havlíkovy přírodní apotéky patří mezi mé nejoblíbenější pomocníky proti suchým rtům v tomto počasí. Složení je úžasné a plné pečujících látek. Objednávala jsem ho z eshopu Vemzu, kde máte navíc s kódem VERONIKAMRL 20% slevu :)
4

4. Bez tohoto krému už ani krok! Dlouho jsem hledala krém vhodný na mou pleť, která patří k těm více mastným a konečně ho objevila. Clear difference od Estee Lauder je lehký hydratační gelový krém, který se vstřebá během chvilky, pleť zjemní, redukuje vzhled pórů a tvorbu přebytečného mazu. Používám ho před nanesením makeupu a konečně si nemusím pudrovat nos a čelo každou hodinu!
5

5. A na závěr přírodní pleťové tonikum, které si stoprocentně pořídím znovu. Úžasně pleť zklidní (např po důkladném čištění dloubání pleti u zvětšovacího zrcadla, na což jsem expert :D ), krásně jemně voní, pokožka je po něm hebká a čistá.
6

SHARE:

10 komentářů

  1. Balzám od Havlíka mám taky moc ráda, strašně krásně voní :) Zbytek jsem nezkoušela, ale vybrala jsi super věci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že se na tvoje kosmetické favority vždycky těším právě proto, že vím, že zkoušíš i bio kosmetiku. Já jsem sama začala od té komerční dost ustupovat, volím především přírodní věci a jsem strašně spkojená, na obličej třeba jedině černé mýdlo a arganový olej a snad nikdy jsem neměla tak hezkou pleť! :-) JInak děkuju za typ na balzám na rty, zrovna po nějakém pátrám :-)

    Adri
    http://www.be-fe-male.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, Dr. Bronner je úžasná věc. Jde to použít snad na cokoliv nejen v péči o pleť a tělo, ale i v domácnosti. Skvělá záležitost fakt. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy!!! Konečně někdo, kdo má také mastnější pleť a nečtu jen o krémech na ultra suchou pleť:D Takže ti moc moc děkuju:))

    OdpovědětVymazat
  5. O tekutých mýdlech od Dr.Bronner slyším prvně, ale asi ho připíšu na svůj "must-try" list :) všechny produkty jsou pro mě novinkou a zaujal mě i ten krém Estée, jelikož jsem teď na lovu po nějakém krému, ale stále nevím, po čem sáhnout.

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý článek, používám asi 3 produkty, které jsi zmínila a jsou vážně skvělé:)) A na krém od Estée se musím podívat, vypadá dobře

    OdpovědětVymazat
  7. nechci být hnidopich ale "tvorba přebytečného oleje" v kontextu pleti? Spíš kožního mazu ;). Jakože olej z člověka, to by sis mohla nechat i patentovat :D.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig