czech lifestyle blog

pátek 23. prosince 2016

Decor | new in

decor

Krásný páteční večer! Ještě než si pustím film The Holiday a začnu balit dárky, chtěla bych vám ukázat několik nových interiérových doplňků, ze kterých mám velikou radost! Tři z nich jsem dostala od kamarádek k Vánocům a zbylé jsem objednávala z krásného eshopu Nordicday

Kousky objednané z eshopu bych ráda využila hlavně pro focení na blog, například kosmetiky a jiných drobností, fotky jsou s nimi hned zajímavější a kreativnější. Prvním takovým kouskem je  mramorová destička se zlatými detaily.

8

U mramoru, který je snad nejoblíbenějším bloggerským pozadím, jsem zůstala a objednala i menší černé kolečko. To využiju i na odkládání hrnku s teplým čajem nebo kávou.

7

Tenhle roztomilý hrneček mě zaujal hned a skvěle se bude hodit do koupelny. Dám do něj všechny řasenky a tužky na oči.

6

Malá porcelánová mistička ve tvaru ananasu také poputuje do koupelny. Poslední dobou hodně používám tuhá mýdla a tohle bude ideálním odkládacím místem.

5

Ve středu jsme se s kamarádkami sešly na předvánoční večeři v našem oblíbeném Pastacaffé a při té příležitosti si předaly i dárečky. A tento rok myslím obzvlášť povedené 💋

Nádherná miska, ve které už vidím své zimní ovesné kaše!

3
4

Malá mistička, perfektní na odkládání prstýnků a jiných šperků než jdu spát.

2

A deka / přehoz, z hrozně příjemného materiálu. Když nad tím přemýšlím, asi se do ní rovnou zachumlám k tomu filmu😏

1

Který kousek vás zaujal nejvíce? Máte nějaké oblíbené obchody / eshopy s interiérovými doplňky? Ráda si poslechnu vaše tipy👍
SHARE:

5 komentářů

  1. Tá mramorová doska je must have! Asi sa po nej tiež pozriem:) Hrnček sa mi tiež veľmi páči a taktiež miska v tvare ananásu:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  2. Vše je pěkné a k tomu focení ... dobré světlo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ta mistička s motivem řas :-) Viděla jsem ji i u HelloOctober a Icovetthee v jejich vlogmas :-)
    Já mám ráda home sekci v H&M, v Budapešti jsem si nakoupila pár pěkných kousků v Zara Home a pak samozřejmě na Bonami jsem sehnala také pár supr kousků :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné :)). Nordic Day a Bella rose miluju, jen bohužel mají docela vysoké ceny.. mám taky ráda Bonami, dají se tam sehnat super věci :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se asi nejvíc líbí ten hrneček, protože mi připomíná mluvící šálek Chippa z Krásky a zvířete! :) ale vážně :D a jinak jsi to všechno moc hezky vybrala, taky bych se hned do podobné deky zachumlala :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig