czech lifestyle blog

pondělí 5. prosince 2016

Joy of giving Pandora

1

Krásný začátek týdne. Díky spolupráci se značkou Pandora jsem dostala možnost nafotit mé oblíbené kousky z krásné zimní kolekce. K focení jsem si zapůjčila vánoční dekorace z obchodu Butlers a celé stylování fotek si moc užila. Šperky jsou opravdu nádherné a věřím, že pod stromečkem by udělaly radost snad každé ženě. Ať už se jedná o kamarádku, ségru, mamku nebo babičku. Jemné i výraznější prsteny, decentní a elegantní náušnice a roztomilé přívěsky.

Jak se vám výsledné fotky líbí? A co šperky, jaký byste si vybraly? Já si zamilovala hlavně nádherné třpytivé prstýnky a sněhovou vločku na krk.

2
7
prsten 1 / prsten 2 / prsten 3 / přívěsek
3
modrý prsten
4
6
modré náušnice
8
prsten / perlové náušnice / náušnice 2 / perlový přívěsek
9
10
11
12
13

SHARE:

7 komentářů

  1. Já teda nikdy nebyla velkým fanouškem Pandory a ty typické náramky s korálky se mi nelíbí. Každopádně některé špěrky mají moc hezké, ikdyž to pro mě není must have. A fotky se vážně povedly :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vločka je boží!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty prstýnky jsou nádherné! Doufám, že mi je někdo zabalí pod stromeček:-)
    Rozka's my name

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezke kousky ;) Chtela jsem se zeptat - nemas nahodou zkusenosti s obchodem https://www.elarte.cz/moda-a-sperky/ ? Maji tam velky vyber a rada bych si objednala nejaky sperk, ale radsi si zjistim zkusenosti. Diky

    OdpovědětVymazat
  5. hlavně ta kvalita Pandory je boží :D nikdy víc...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig