czech lifestyle blog

sobota 24. prosince 2016

Má každodenní make-up rutina

makeup

Krásný Štědrý den, doufám, že ho trávíte se svými nejbližšími v klidu a s radostí. Slíbila jsem vám blogmas, takže ani dnes vás o článek nepřipravím. Péčí o pleť trávím mnohem více času než jejím líčením. Vystačím si jen s těmi nejzákladnějšími produkty, které vypadají na obličeji hezky přirozeně. Na nějaké konturování obličeje a každodenní líčení kouřovek mě neužije.😆

Po nanesení denního krému následuje makeup, který aplikuji pomocí Beautyblenderu. Teď v zimě používám více hutný. Střídám Estée Lauder Double Wear, kterého stačí malé množství a on skvěle drží celý den, pleť zmatní a velmi dobře kryje. Jediný problém s ním je při odličování, protože opravdu drží jak přibitý, takže odličování zabere delší chvíli. Jednu výhradu mám ještě k jeho balení, kterému by rozhodně neuškodila pumpička. Druhým momentálně oblíbeným makeupem je NARS velvet matte skin tint, který má navíc vysoké SPF.

Tvářenky ráda používám krémové. Z těch levnějších je moc hezký Royal Blush od Rimmel London, ale mým nejoblíbenějším je Blushing creme for lips and cheeks od Estée Lauder, odstín Sweet cheeks. Bronzovací paletku od Sleek už mám hrozně dlouho a stále jsem s ní spokojená. U nás se myslím tato značka neprodává, ale pokud budete například v UK, mrkněte po ní v drogerii. 

T-zónu pak přepudruji pudrem od NYC, který stojí pár korun a na pleti vypadá moc hezky. Na obočí používám set stínů od Essence, které už mi ale docházejí a možná se vrátím k oblíbenému Benefitu, Brow Zings. Z řasenek mám už mnoho let ráda ty od Maybelline a z dražších mě baví Perversion od Urban Decay, která dělá krásně husté a dlouhé řasy.

Pokud máte nějaké další dotazy, ráda vám odpovím v komentářích👄

SHARE:

7 komentářů

  1. Nars makeup jsem měla taky a seděl mi odstínem a vyhovovalo mi i krytí a konzistence, jenomže se mi po něm dělaly hrozně pupínky a zhoršila se mi plet :(. Krémové tvářenky mám taky moc ráda a ani jsem nevěděla, že EL takové dělá, tak na ni určitě mrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně naštěstí fakt vyhovuje, tvářenka je úžasná, určitě zkus :)

      Vymazat
  2. Skvelé výrobky, z ktorých niektoré ani nepoznám, takže musím vyskúšať! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se všemi moc spokojená, snad budeš také :)

      Vymazat
  3. Ahoj. Jaky prosim te pouzivas krem pod make up?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig