czech lifestyle blog

čtvrtek 22. prosince 2016

Má každodenní skincare rutina

skincare

Krásný den! Dnes to bude opět z kosmetického soudku. Má rutina v péči o pleť se za posledních pár měsíců dost změnila a mám spoustu nových oblíbených produktů, které bych vám ráda ukázala a doporučila. 99% z nich je přírodních, což mě hodně těší. 

Začnu asi u toho nejdůležitějšího a to odličování. O odličovacím balzámu od Skin savior už jsem na blogu psala a stále patří mezi mé oblíbené, jen jeho smývání je trochu pracnější, takže ho teď nahrazuji tea tree odličovacím olejem Purity.

Po odlíčení je na řadě dočištění pleti, které po Purity olejíčku není moc potřeba, ale stejně tento krok nepřeskakuji. Má oblíbená micelární voda Jonzac už mi dochází, takže brzy musím vyrazit pro nové balení. Na co také nedám dopustit, je tonik od značky Sportique. Už mám asi třetí balení a nehodlám měnit! Btw. countrylife už má i eshop, takže hurá pro objednávání z pohodlí domova!

Před spaním na tvář momentálně střídám používání dvou produktů. Prvním je Havlíkův přírodní zázrak, který je ideální hlavně teď v zimním období. Obsahuje například makový olej, včelí vosk, rakytník, med, mateří kašičku, propolis, vitamin E,.. a díky tomu napomáhá s regenerací a výživou pleti. A druhým je Onest Squalane face oil, který je velmi lehký a hned se vstřebává, hydratuje, chrání a posiluje pleť. A navíc, ten nádherný design!

Párkrát do týdne také používám oční krém, Infusion yeux n.1, který naprosto dokonale voní! A před spaním nesmím zapomenout na krém na ruce, doma jich mám miliony, ale momentálně mě baví růžový od značky Sportique

Ráno pak má rutina vypadá tak, že použiji Havlíkovu tří minutovou čistící masku, Sportique tonik, jednou do týdne samoopalovací vodičku od Eco by Sonya  a Estée Lauder Clear Difference krém, o kterém už jsem na blogu básnila💘

Mějte se hezky, brzy ještě připravím článek o mém každodenním líčení, ano?💋

1

SHARE:

8 komentářů

  1. Já mám taky ráda přírodní péči o plet a našla jsem spoustu produktů, které mi velmi vyhovvují. Havlíka taky miluju, hlavně ranní masky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně dej tipy na své oblíbené produkty :)

      Vymazat
    2. Miluju denní krém od 100% Pure, ten s růžovou vodou a taky oční krém kávový od 100% Pure. Masky mám ráda od Soaphoria, a ten nejlepší peeling je od Navia. Taky doporučuju Mylo séra, krásně voní, hydratují a dost mi pomohly s pletí :)

      Vymazat
    3. Super, moc děkuju! 100% bych moc ráda zkusila :)

      Vymazat
  2. Skvělý článek, děkuji za tipy a určitě se těším na článek o každodenním líčení. :-) Já z přírodní kosmetiky používám výrobky od Alverde, už dlouho mě láká havlíkova přírodní apotéka a rozhoduji se, jestli zkusit krém na obličej. Teď v zimě mi především trpí ruce, mám je stále vysušené, takže si je několikrát denně krémuji a večer používám na promaštění olej.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejlepší článek za poslední dobu :) Produkty vypadají opravdu skvěle a velmi mě zaujal odličovač Purity, který už jsem objednala :D Sama také používám produkty od havlíka a ještě peprmintová maska od Lush je výborná. Už se nemohu dočkat článku o líčení :)
    Anna Alice

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok, rada si čítam, ako sa kto stará o pleť a nechávam sa inšpirovať:) Teším sa aj na článok o každodennom líčení:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig