czech lifestyle blog

sobota 3. prosince 2016

Šmakujto vánoční box

1

Hezký den! Dnes mám pro vás jednu recenzi a zároveň tip na vánoční dárek pro nějakého gurmána, kterému chcete udělat radost. O co jde? Šmakujto box, který obsahuje 5-7 pečlivě vybraných specialit a regionálních produktů od menších výrobců, které moc běžně v obchodech neseženete. Veškeré produkty jsou bez umělých sladidel, zbytečných konzervantů a barviv. Obsah balíčku se každý měsíc mění, takže ochutnáte spoustu dobrot, ke kterým byste se normálně ani nedostali. Já měla možnost zkusit vánoční gourmet box, který ještě stále můžete na stránkách objednat. Pokud vás zaujmou některé z potravin, můžete je přímo objednat i z eshopu, kde najdete velký výběr.

Teď už pojďme k obsahu boxu :)

2
3

Křupavé kousky sladkého ananasu se hned zařadily na seznam mých oblíbených svačinek nebo když mě honí mlsná. Jsou bez přidaného cukru a konzervantů.
DSC01158

Vánoční instantní káva ochucena kombinací chuti pomeranče, brandy, skořice a vanilky. Já sama si doma kafe nedělám, takže poputuje k někomu z rodiny, kdo ji rád užije. Ale musím říct, že skvěle voní už přes obal!
DSC01159

Medový suk v belgické čokoládě, slaný karamel. Tahle medová pecka je ručně vyrobena a neobsahuje žádné konzervanty, dochucovadla ani barviva. Já sama dávám přednost rozpuštěnému medu v čaji, takže suk jsem dala milému, který ho zkřoupal během pěti minut a moc mu chutnal.
DSC01160

Následující tři produkty se nám s kamarádkami skvěle hodily k večerní sklence vína a sledování nových Gilmore girls. Gourmet popcorn s příchutí karamelu, ovoce marinovaného v desetileté francouzské brandy a mandlí. Výborná sladká dobrota ideální k uzobávání.
DSC01161

Dalším skvělým zobáním byly tyto uzené mandle. Já oříšky miluju, takže bych byla schopná sníst celé balení na posezení.
DSC01163

Bezlepkové krekry se sýrem cheddar a červenou cibulí jsme zhltly během chvilky. Rozhodně můj favorit z celého boxu!
DSC01164

Karamelová omáčka s 5% francouzské brandy ještě také čeká na svou premiéru, ale věřím, že o Vánocích se určitě využije.
DSC01165

Kořeněný nealkoholický zázvorový punč si zamilovala mamka. Výborný je ohřátý a se špetkou skořice. Přidat ho můžete i do čaje nebo nějakého vánočního drinku.
DSC01167

A ještě dva produkty, které určitě stojí za povšimnutí. Kečupy z červené řepy. 100% přírodní a ve dvou variantách. Buď klasický nebo Hot. Já si je dávám k domácícm bramborovým hranolkám a jsem z nich  nadšená. Skvělá alternativa kečupu jak ho znáte a navíc se spoustou zdraví prospěšných látek!
DSC01168

Máte s podobnými food boxy zkušenost? Zaujal vás některý z produktů?

SHARE:

2 komentáře

  1. Mňam, všechny ty dobroty vypadají skvěle, určitě bych si vybrala!

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Veroniko, musím konstatovat, že tuhle Vaši nabídku vidím poprvé a je to úžasné. Hlavně mě překvapilo, že existuje kečup z červené řepy.

    Ale i ostatní věci jsou nádherné. S pozdravem Mili

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig