czech lifestyle blog

pondělí 30. ledna 2017

Nehty Nehty

NehtyNehty


Hezké pondělí! Dnes mám pro vás tip na jeden nehtový salon, který jsem nedávno navštívila a odcházela maximálně spokojená. Do nového roku jsem si dala takové předsevzetí a to věnovat více času péči o sebe samou. O své nehty se starám doma a na manikúře jsem byla naposledy asi před rokem. Salon Nehty Nehty se nachází hned v centru, kousek od Karlova náměstí. Mě zaujal krásným interiérem a především tím, že je příjemně osobní. Prostory jsou menší, takže salon pojme jen pár zákaznic najednou a tak se nestane, že byste zde seděly nepříjemně namačkané. Právě naopak, můžete v klidu relaxovat s šálkem čaje nebo kávy zatímco šikovná manikérka se stará o vaše ruce a nehty. Já jsem zvolila gel color manikúru O.P.I. Slečna manikérka mi pomohla s výběrem barvy laku, kterých tu mají opravdu nepřeberné množství a nakonec jsme se shodly na tmavě červeném, který patří rozhodně mezi mé oblíbené. Součástí manikúry je i ošetření rukou jemnou masáží přípravky z řady Hand spa, po které jsem měla ruce krásně odpočaté a vyživené. Gelový lak už mi na nehtech drží tři týdny a až na malé "odrosty" vypadá stále skvěle!

A co vy? Chodíte na manikúru nebo o své nehty pečujete samy?

2
Jo a v salonu mají navíc tenhle super kousek od Pasty Onera!
1
3
4
místnost na pedikúru
5
6
7

SHARE:

6 komentářů

  1. Jé! Ti odvedli skvělou práci. Fakt krásná manikůra.

    OdpovědětVymazat
  2. O nechty sa starám sama... manikúra ma baví, najnovšie som si obľúbila cruelty-free nude laky :)


    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  3. Máš opravdu krásné nehty a salon vypadá skvěle, omrknu to!

    OdpovědětVymazat
  4. krása !!! hodila by si niekedy na ig fotku tvojich prsteňov a odkiaľ ich máš? detailnú fotku, sú super

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasnýý nehty a krásný salon! Já se dlouho starala sama ale nikdy mi nemohly narůst krásný dlouhý, až poslední rok a půl chodím na nehty do studia u nás v Olomouci ke slečně Nemravové taky na gel lak a je to fakt pecka. Příště si dám asi podobnou barvu :) na tobě vypadá úžasně. <3 Máš opravdu dokonalé fotky. Pozdrav z Olomouce.

    OdpovědětVymazat
  6. O nehty pečuji sama, mám štěstí že mé přírodní jsou silné a rostou mi dlouhé. Délku udržuji cca podobnou, jako máš na fotce ty a laky střídám dle nálady. V salonu jsem nikdy nebyla, protože vůbec nemám potřebu a neláká mě to. Manikúru máš nádhernou, tyhle odstíny taky miluju.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig