czech lifestyle blog

pátek 13. ledna 2017

Objevy týdne

objevy

Krásný pátek! Tyto články jsem měla v plánu delší dobu, tak doufám, že už teď budou přibývat pravidelně. Vždy bych vám ráda ukázala pár produktů, které mě aktuálně baví a chci je doporučit dále. Dnes jsou to čtyři kousky, tak pojďme na to!

1. O mé spokojenosti s Manou už jsem na blogu psala, pokud vás článek zajímá, mrkněte sem. Mana nezahálí a začátkem tohoto roku přišla se skvělou novinkou a to s již hotovým drinkem. Jeden MANA drink = jedno jídlo. Každá lahvička má objem 330ml, 400kcal a obsahuje 20% denních nutričních potřeb pro naše tělo. Drink má jemnou strukturu a nasládlou, lehce vanilkovou chuť. Já jsem z něj nadšená a házím ho do kabelky když nestíhám snídani nebo oběd.

2. Po novém tónujícím a hydratačním krému Skin Match Protect s SPF 15 od značky Astor teď sahám skoro každé ráno. Můžete jej používat samostatně nebo jako bázi pod make-up. Já osobně ho mixuji s makeupem v poměru 50:50 a pleť je pak opravdu krásně rozzářenější, jemná a díky SPF i chráněná. Plusové body dávám i za krásný obal.

3. Krém na ruce od švédské kosmetické značky L:A Bruket, která vyrábí ekologické produkty na bázi přírodních a velice kvalitních surovin, se hned zařadil mezi mé oblíbené. Nádherně voní po růžích, vstřebává se během pár vteřin a každý den mi zachraňuje suchou pokožku rukou poté, co jsem si ty rukavice zase nekoupila. Objednávala jsem z Nordicday.

4. Přírodní a bylinné pasty na zuby už používám docela dlouhou dobu. Můj nejnovější objev je tato od značky Ecce Vita, kterou jsem zakoupila v Biooo. Pasta hezky bylinkově voní, je bez fluoridu, preventivně působí proti krvácivosti dásní a usazování zubního kamene a díky obsahu mátového oleje má antiseptické účinky.

SHARE:

7 komentářů

  1. La:Bruket chcem vyskúšať, ale ešte som sa k nej nedostala :) A tá pasta tiež vyzerá skvele....

    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  2. Mě ta MANA láká, ale zároveň neláká. Trochu se bojím, že by mi to nechutnalo.. Ale zase věřím, že je to super věc, když třeba nestíhám oběd. Zaujala mě i zubní pasta, já už několik let používám ty přírodní a za mě naprostá spokojenost. Nejradši mám Dabur pasty, které mají navíc super příchutě a skvěle zuby vyčistí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že její chuť je neutrální a zachutná každému :) kdyžtak si ji můžeš rozmixovat třeba s jahodami nebo banánem, tak to občas dělám já :) Za tip na pasty děkuju!

      Vymazat
  3. Ahoj, vidella jsem u tebe na ig obraz s napisem Prada Mafra, muzu se prosim zeotat kde bych ho mohla koupit? Dekuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ten je Hanky z blogu czechchicks, tak se zkus zeptat jí :)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig