czech lifestyle blog

pondělí 6. února 2017

C&A jaro/léto 2017 | event

C&Aevent

Venku zrovna panovala ta pravá zimní chumelenice a my s Pavlínou  jsme minulé úterý mířily do radlické kulturní sportovny na představení jarní a letní kolekce značky C&A. Vše jsem pro vás nafotila, tak se pojďte podívat. Na představení C&A se vždy moc těším. Je vidět, že celý tým si dává opravdu záležet na celkové atmosféře a tak nás opět čekala krásná výzdoba, výborné jídlo, možnost uvázat si vlastní kytici, poslechnout si  hraní na skleněné lahve, nechat se namalovat od karikaturisty nebo si domů odnést staré vinyly. Ovšem hlavním bodem akce bylo oblečení. Co si C&A připravilo na nadcházející sezónu? Celá kolekce hýří životem - eklektickým mixem vzorů a z barev převládají barvy červené, hnědé, olivově zelená a nebesky modrá. Jemné a jednoduché střihy dávají dohromady stylové a nositelné kousky pro náš jarní šatník.

1
2
3
4
5

Kolekce plavek v sobě zahrnuje všechny hlavní trendy pro léto. Své zastoupení zde mají zářivé barvy, tropické potisky, díky kterým se hned vidíte na pláži, tribal potisky, geometrické vzory, sandály s třásněmi, krásné slaměné tašky, do kterých se vám vejde celá plážová výbava a samozřejmě, skvělé klobouky, které využijete i na letním fesťáku!

10
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

SHARE:

3 komentáře

  1. Některé kousky jsou super! A hlavně to musela být vážně pěkná akce☺ Moc hezká výzdoba a samozřejmě mě zaujaly i vafle O:) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky.

    www.flungoutofspace.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, kolekce vypadá skvěle, úplně z ní dýchá ta pravá jarní/letní atmosféra ! Už teď jsem si vybrala pár kousků, které bych chtěla domů :D Jen by mě zajímalo, od kdy budou kousky v obchodech?
    Děkujeme za další super článek :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig