czech lifestyle blog

pátek 3. února 2017

Objevy týdne

objevy

Krásný zmrzlý pátek! Jaké máte plány na víkend? Já už nemám vůbec náladu na nic jiného než se po celém týdnu zahrabat do peřin. I když, možná s milým zvládneme i kino. Ráda bych se podívala na film Split. Byl jste na něm někdo? Ok, dost otázek😃 

Dnešní objevy týdne budou čistě kosmetické. Jedná se o tři produkty od toskánské značky bio kosmetiky Biofficina Toscana, které jsem dostala možnost vyzkoušet. Veškeré produkty od této značky jsou cruelty free, vegan a zcela přírodní.

Jaké tedy mám doma a jak jsem s nimi spokojená?

Micelární roztok z červených bobulí. Má krásnou ovocnou vůni, kterou jsem si hned zamilovala. Je určen hodně citlivé pleti a na tu mou, která momentálně dost trpí zimou, je ideální. Dobře odlíčí makeup a vyčistí pleť, navíc ho můžete klidně použít i na odlíčení očí, protože je tak jemný, že nezpůsobí žádné podráždění.

3

Druhým produktem je skvělý lehký a nemastný olejíček na zvýšení lesku vlasů. Používám ho po skoro každém mytí a jak vidíte, přijde mi že vůbec neubývá. Stačí ho opravdu maličké množství a nejenže jsou po něm vlasy krásné lesklé, on je navíc chrání i před teplem z fénu/žehličky/kulmy. Vůni má jemně květinovou.

2

A dostáváme se ke třetímu produktu, relaxační vůni pro domov. Na stránkách najdete čtyři varianty, očišťující, energizující, relaxační a tuto uklidňující. Já si ji umístila na noční stolek, který je naprosto ideálním místem. Má nádherně uklidňující aromaterapeutický efekt a příjemně sladkou a jemnou vůni.

1

Děkuji Biofficina Toscana za poskytnutí produktů k vyzkoušení.

SHARE:

5 komentářů

  1. mňa najviac zaujala tá vôňa, levandulu milujem <3 xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to fakt zajímavě. Jen ty levandule jsou fakt už všude.

    https://aceinasuitcase.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to zajímavě. Jen ty levandule už jsou faktu všude :)

    https://aceinasuitcase.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Tu micelárku mám moc ráda, voní krásně:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig