czech lifestyle blog

pátek 10. února 2017

Tonak | OOTD

Tonak

Krásný pátek :) Dnes mám pro vás rovnou dva outfity a oba mají jeden společný prvek, klobouk! Ještě před několika měsíci jsem si byla stoprocentně jistá že mi žádný klobouk nesedí a nesluší a po několika marných pokusech najít v obchodech nějaký, který by mi vyhovoval, jsem to vzdala. Jenže...pak jsem dostala možnost zkusit klobouky Tonak  a zamilovala se. Snad na žádný kousek v mém šatníku nedostávám tolik komplimentů, jako na tenhle nádherný tmavě červený klobouk a cítím se v něm naprosto skvěle! Vybírala jsem ho v Tonak flagship store v Praze v Žatecké ulici, který rozhodně stojí za návštěvu a garantuji vám, že nebudete odcházet s prázdnou. Mně stále nedává spát tenhle v modré.

V prvním outfitu jsem vyrazila na představení nové Pandora kolekce, takže nebojte, nepoletovala jsem takto v zimě po městě. Kožená bunda je ze Zary, boty také, jeansy Levis, kardigan z Tezenisu a kabelka Massimo Dutti.

2
3

Na druhém kabt z Manga, svetr H&M, kalhoty Levis, boty Massimo Dutti, kabelka LV

4

Mějte se krásně a noste klobouky!

SHARE:

10 komentářů

  1. Nadhernost, zejmena ten prvni s kozenou bundickou! keep it up

    OdpovědětVymazat
  2. Na to, že si naklonená vegánstvu, tak klobúk z králičej srsti je celkom prešľap.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den pane/paní Anonymní, Ano, klobouky se vyrábějí z králičích chlupů. Nicméně jedná se o zpracování druhotné suroviny. Králíci nejsou na výrobu klobouků cíleně chováni. Z ekologického pohledu tak dochází ke kompletnímu zpracování a naše klobouky díky své kvalitě vydrží i desítky let oproti levným kloboukům z umělých vláken, které jsou pak v přírodě nerozložitelné. Krásný den Vám za tým Tonaku přeje Ivana. Pokud budete mít další dotazy, neváhejte nás oslovit na našem Facebook profilu: www.facebook.com/tonaknj/

      Vymazat
    2. Dobrý deň,
      nie sú síce cielene chované na chlpy ale pokiaľ je po nich dopyt (čo je, pretože tonak ich vykupuje) stále bude ponuka. Dal by som prednosť ovčej vlne je omnoho pet-friendly, totižto ona sa strihá a nederie sa z kože ako u králika (ak nerátam krajiny tretieho sveta).

      MK

      Vymazat
  3. Já mám právě pocit, že mi taky žádný klobouk nesluší, ale líbí se mi hrozně moc :D. A moc ti to sluší, navíc ten křivák je přímo boží!

    OdpovědětVymazat
  4. Klobouk je nádhernej a moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně moc ti sluší, už tam musím také zavítat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten je krásný! Moc ti sluší

    J.

    OdpovědětVymazat
  7. Úplně k tobě sedne, krásné outfity :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig