czech lifestyle blog

pátek 31. března 2017

DO spring

DO

Krásný jarní večer! Už podle názvu článku asi tušíte, o čem to dnes bude. Spolupráce s Pandorou patří mezi jedny z těch, kterých si opravdu velmi vážím a strašně mě baví. Vždy mám volnou ruku a vše je v mé režii. Toto jaro Pandora přichází s novou kampaní, která nese název DO, dvě písmena, která naleznete v samotném logu. Pro tuto kampaň ale znamenají mnohem více.

DO má za účel inspirovat ženy k tomu, aby neustále byly samy sebou, nebály se jednat, oslavovaly každý moment v životě, následovaly své sny a vášně a hlavně, to nejdůležitější, postavily se za to, v co věří!

Já jsem krásné kousky z jarní kolekce zakomponovala do fotek, které zachycují mé nejoblíbenější momenty související s tímto ročním obdobím, které patří dle mého k těm nejkrásnějším!

Užijte si fotky&jaro,
pusu💋

1
Na farmářských trzích se konečně objevily kytice tulipánů, takže mi teď každý týden dělají radost ve váze u postele,2
Spolu s krásným počasím také přišla chuť na zmrzlinu, na bacio a vanilkovou z Angelata jsem ochotná vystát si i tu frontu!
3
4
A další milá věc? Otevřené zahrádky u kaváren! Dnes jsme si s Verčou a Pavlínou  poseděly na oběd v oblíbeném Styl&Interiér.
5
A ještě nejde nezmínit nádherné kvetoucí stromy, město hned vypadá o něco veseleji!
6
7
8

Jaké věci na jaru milujete vy?

SHARE:

7 komentářů

  1. Ahoj Veru, nadherne fotky jako vzdy! Muzu se jen zeptat jestli nosis pod topy jako je tehle bily nejakou podprsenku nebo chodis bez? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju! Většinou mám tělovou bez ramínek :)

      Vymazat
  2. Skvělý nápad jak doplňky nafotit :)) A ty tulipány jsou nádherný <3

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky!! Jarní kolekce je moc povedená :)

    J.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig