czech lifestyle blog

pondělí 8. května 2017

Den Matek | tipy na dárky

denmatek2

Krásné pondělí! Za týden, 14.5., tu máme Den Matek. Samozřejmě všichni víme, že ten nejlepší dárek, který druhému můžeme dát, je náš čas. Vyrazte tedy s maminkou na nějaký holčičí výlet, vezměte ji do kina, na pozdní snídani, sklenku dobrého vína,.. a pokud ji chcete obdarovat i nějakým hezkým dárkem, mám pro vás připravenou velikou spoustu tipů! Rozdělila jsem je do čtyř kategorií, tak se pojďte inspirovat.

Na první koláži najdete kosmetické produkty. Přírodní prášek pro bělení zubů seženete na Econea. Dva produkty jsem vybrala z Havlíkovy Apotéky, má mamka na ranní čistící masku nedá dopustit. Pokud se nemůžete rozhodnout pro jeden produkt, mají i krásné dárkové balíčky.Z Lushe rozhodně doporučuji skvělý tuhý tělový scrub Scrubee. V Ingredients jsem objevila tenhle nádherný Diptyque olej na obličej. A posledním kouskem je cestovní kit přírodní kosmetiky Stop The Water.


denmatek3

Na druhé jsou praktické drobnosti. Kartáčky na ovoce a zeleninu mi přijdou jako skvělý nápad a možná si je pořídím sama pro sebe😀. Krásná růžová deka a povlečení jsou z HM Home, kde teď mají nádherné kousky! Doplněk stravy Spirulina Manna z Vitalvibe, protože darovat zdraví je také myslím dobrý nápad. Equa skleněná lahev, pro správné dodržování pitného režimu a navíc šetření životního prostředí. A pro mamky, které rády pečují o zahradu, jsem našla tenhle krásný zahrádkářský set.

denmatek4

Třetí kategorií je oblečení. Tady jsem trochu čerpala inspiraci u mé mamky, která má sice elegantní styl, který vyžaduje i její práce, ale ve volném čase si potrpí na pohodlné, ale zároveň pěkné kousky. Ráda tráví čas péčí o zahradu, sportem nebo v horské přírodě. K tomu jsou samozřejmě potřeba to správné oblečení. Z toho na ven bych jí vybrala černou  softshellovou bundu a růžovou bundu s kapucíod značky Engelbert Strauss, kde mají ohromný výběr funkčního oblečení, které vím, že by stoprocentně využila. Boty jsem našla na stránkách Nila a tenisky i espadrilky jsou z kategorie sustainable fashion. Pokud vaše mamky rády sportují, pak by se jim určitě hodila i nějaká pěkná sportovní podprsenka, mně se líbí tahle z Vemzu, která má super zajímavá záda. A posledním kouskem je delší košile, která je nositelná jak do práce tak mimo ni.

denmatek

A jako poslední, jídlo! Čí maminka ráda nemlsá, hm? Co takhle pečené snídaňové musli Jenova Pec, prý je výborné. Malinovo rebarborovou limonádu jsem objevila na eshopu Nordicday a stejně tak fíkový džem. Bio čaje v nádherných baleních najdete pod záložkou sustainable na freshlabels. A ručně dělané džemy od českého výrobce Marmeládová zahrada mohu jen doporučit. Pár jsem jich koupila na Le Marketu a jen se po nich doma zaprášilo.

SHARE:

2 komentáře

  1. Jeee, to jsou vazne skvely tipy!!! Ja teda jeste nemam zadnej napad, ale tvuj clanek mi fakt moc pomohl, diky. ;)
    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Super díky za tipy :) Letos jsem mamince kupovala povlečení s potiskem. Příště to vidím na nějakou kosmetiku a deku z nějakého příjemného materiálu. Ať se ti daří s blogem :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig