czech lifestyle blog

pátek 12. května 2017

DO rose

DOrose

Krásné páteční odpoledne, jak se těšíte na víkend? Dnes pro vás mám další fotky ze spolupráce s Pandorou na jejich nové DO kampani. Tentokrát to bude o kolekci Rose, která, jak už název napovídá,  je tvořena jedinečnou směsí kovů zabarvenou do růžova. Já jsem vysazena na stříbrné šperky, ale podle mě je občas skvělé jít do změny a právě kolekce Rose se mi moc líbí. A jaké kousky nejvíce? Opět jsem se zamilovala do prstýnků a na každém prstu bych jich klidně měla několik, haha. Ty tenčí se dají nádherně vrstvit, jednoduché kroužky vypadají krásně na palci a ten z malých květin jsem si zamilovala! V kolekci jsou samozřejmě i náušnice, z těch mě zaujala malá srdíčka, která jsou krásně decentní. Pandora Rose ve mě dokonale evokuje léto. Šperky vypadají překrásně na opálené pokožce, kamínky se na sluníčku úžasně třpytí, takže se kolikrát nachytáte jak na ně fascinované koukáte! Růžové šperky budou v létě vypadat krásně k rozevlátým šatům, tunikám, volným topům. Prosím, ať nám to krásné počasí vydrží!
Které z mnou vybraných šperků se vám líbí nejvíce?

dopandorarose
Pandora
do
rose

SHARE:

15 komentářů

  1. wow, krásne, táto kolkecia sa mi veľmi páči, v poslednom čase je to práve jemná rúžová, ktorej prichádzam čoraz viac na chuť :) xx

    ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Prstýnky vypadají opravdu krásně!

    OdpovědětVymazat
  3. Krasny fotky, kooperaci si moc hezky presadila. Strasne ti to na fotkach slusi. <3
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já nejsem úplně fanoušek náramků od Pandory, ale ty jejich prstýnky jsou naprosto nádherný a ruce vypadají fantasticky..<3

    OdpovědětVymazat
  5. Nemela bys tadyty prispevky taky oznacovat jako sponzorovane? nebo kdyz napises spoluprace, tak to znamena sponzorovane? Proc to neni oznacene jako v tom prispevku s Perwolem?

    OdpovědětVymazat
  6. Náramky od Pandory se mi nelíbí, ale ostatní šperky jsou nádherné, vybrala jsi skvělé prstýnky a moc k tobě sedí. Snad se rozhoupu a konečně udělám radost také sobě :o) Rozesmál mě nápis "popelnice", u které stojí tak krásná žena :-DD Krásný den Veru!Moc ráda tě sleduju už několik let, i když jsem mezitím stihla porodit a za pár měsíců povedu maličkou do školky, vždy mi tvé články zlepší náladu a ráda sem nakukuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, omlouvám se, že odpovídám až po takové době, ale mockrát děkuji za nádherný komentář! Udělala jsi mi velikou radost, krásný den!

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig