czech lifestyle blog

středa 17. května 2017

Romance | OOTD

romance

Krásnou středu, kdo se raduje se mnou z nádherného počasí venku? Že by konečně přišlo už tolik očekávané jaro? Poslední dobou se s Hankou činíme a fotíme jeden outfit za druhým, tak snad vás to stále baví. *Opět jsem se opět sladila do barev další ze tří nových Silan aviváží, o kterých jsem už něco málo psala v dubnu. Tentokrát to byla Romance, ze které cítím jahody a růže, dvě mé oblíbené vůně! Na sobě jsem měla boty z Asosu, které jsou nádherné a chodí se v nich dobře, ale pořádně mi sedřely paty, klasika. Hedvábná košile je ze Zary, oblíbené wedgie jeans z Levisu a trenchcoat z Massimo Dutti. Jinak pomalu začínám plánovat léto a jela bych nejradši na milion míst. Kam v Evropě byste se rádi podívali vy? A ještě tématicky připomínám, že o nové aviváže Silan si můžete dokonce zasoutěžit a to na supreme.jenprozeny.cz, kde je i soutěž o zájezd do Paříže💘 

1
2
3
silan
*ad
SHARE:

13 komentářů

  1. Ještě vyndat Perwoll z kabelky a je to :-D :-D Deni.

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný outfit, ty boty jsou skvělé!

    M.

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, nekdo tu zminoval, ze jsi v livestreamu rikala, ze mas vypln rtu. Pokud je to pravda, mohla bys doporucit, kam jit? Mas rty opravdu krasne a od cloveka s Tvym vkusem a tendencí nepřehánet bych si rada nechala poradit. Outfit je moc hezky, tyhle barvy Ti sednou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju :) Byla jsem před rokem na aplikaci kyseliny hyaluronove, ktera se cca do pul roku vstreba, ale moc rada Ti dam kontakt, napis mi prosim na ig do zpráv nebo na email :)

      Vymazat
  4. Krásné fotky, celé moc povedené :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvely outfit, strasne moc ti to slusi!!! ;D

    OdpovědětVymazat
  6. Boty, košile a sluneční brýle jsou top! Moc ti to sluší, Veru, jako vždycky :)

    Tess Pretty Little Things

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Veronika, velmi rada citam tvoj blog uz cele roky a tesim sa hlavne z roNznych typov na prirodnu kozmetiku, preto nepochop moj komentar zle. Nerozumiem vsak celkom ze prave ty, ako ekologicky zmyslajuca mlada zena propagujes nieco ako avivaz. Ak si vezmeme do uvahy ze avivaz ma odstranit zatuchnutie pradla, zmakcit ho a pripravit na zehlenie tak sa da spolahlivo nahradit octom (dve lyzice do priepazky na avivaz a nie nebude ho citit) ktory ma navyse dezinfikacne ucinky. Tym padom je, da sa povedat prospesny aj pre prirodu a nim osetrene pradlo je vhodnejsie pre pokozku, hlavne citlivejsiu a alergikov. Ak niekomu chyba avivazova vona, staci pridat do pracky par kvapiek esencialneho oleja. Mozno tebe alebo niekomu inemu tento typ pomoze :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domi, rozhodně to neberu nijak zle a naprosto tvůj komentář chápu a respektuji. Bez mučení přiznávám, že co se týče pracích prostředků, tak je to u nás doma stále půl na půl, některé kupujeme eko a u některých to zase tolik neřešíme. Každopádně za zajímavý tip moc děkuju, určitě to někdy zkusím :)

      hezký den!

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig