czech lifestyle blog

sobota 3. června 2017

Bronz

bronz

Holky moje, krásný sobotní večer! Dnes jsem tu s tipy na kosmetiku, bez které v létě nedám ani ránu. Jde spíše o kosmetiku tělovou, protože dekorativku v průběhu roku moc neměním. Takže, co ráda používám na vlasy, opalování, tělo,..? Jdeme na to💋

Začnu opalováním. Všichni víme, jak neskutečně důležité je chránit si pokožku během pobytu na slunci. Mé oblíbené opalovací krémy ukážu v příštím týdnu na instagramu. V dnešním článku vám ale prozradím, že každý den před nanesením makeupu používám jako základ Daylong s SPF 30, který je určený přímo na obličej. Vyhovuje mi na něm že se rychle vstřebává, neucpává póry a hlavně pleť hezky zmatní. Takže žádné mastné vrstvy krému se bát nemusíte. "After sun" péči používám také od značky Daylong. Gel, který vidíte na fotce, jsem si zamilovala hned po prvním použití a jestli o prázdninách pojedu k moři, stoprocentně bude cestovat se mnou. Je lehounký a s příjemně chladivým efektem. Rychle se vstřebává a hlavně nelepí, což u některých gelů po opalování bývá problém.

Teď na chvilku skočím k vlasům. Prvním z produktů, které používám na jejich ochranu , je lehký, nemastný olej zvyšující jejich lesk od značky Biofficina Toscana. Druhým, který používám o něco častěji, je tenhle Alterna Bamboo Smooth suchý olejový sprej proti krepatění. Občas jsem totiž v tom teple líná vlasy fénovat a díky suchým olejům nejsou po uschnutí krepaté a rozlítané, ale hezky lesklé a hebké.

Co pleť? Miluju bronzové tváře a opálenou (nebo aspoň opáleně vypadající) pleť, takže jsem si hned oblíbila novinku od Bourjois, Contouring Illusion Bronzer. Obsahuje část s bronzerem a rozjasňovačem, které můžete "namixovat" a pleť tak získá krásný rozjasněně-opálený look.

A nakonec dva produkty na tělo. Asi už jste pochopily, že miluju oleje. Honey Bronze z The Body Shop je olej obsahující třpytky. Já ho ráda používám na odhalené ruce a nohy. Dodá pokožce nádherný "sun kissed" look. A na noc se  mažu olejem z nové KORRES řady, o které jsem psala ZDE. Opět je to suchý olej, takže nezanechává na pleti mastný film. Je obohacený extra panenským olivovým olejem, hydratuje, vyživuje a obnovuje elasticitu pokožky.

Jaké produkty jsou vašimi oblíbenci na letní měsíce?
SHARE:

7 komentářů

  1. Všechny tyhle články si samozřejmě přečtu až po tom, co se strašně blbě spálím :)))))))))))

    OdpovědětVymazat
  2. Verunko, nechystáš se teď někdy sepsat článek o tom, jak se staráš o svoje vlasy po zkrácení délky? Napadlo mě to při čtení o tom oleji proti krepatění :) Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zaz, starám se o ně stále stejně :) Ale tipy na vlasovou kosmetiku zase brzy budou!

      Vymazat
  3. Jeeee, super tipy, moc diky. Ja se teda nemazu, ale nikdy se taky nespalim, stejne bych ale mela, ja vim... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda! Koukej se mazat! Za ty vrásky, pigmentové skvrny, suchou pleť a případnou rakovinu kůže to fakt nestojí

      Vymazat
  4. Ahoj Verco! Nemas nahodou nejaky tip i na vlasovou kosmetiku ktera vlasy chrani pred vlivy slunce a more? Vzdycky po lete mam vlasy uplne znicene a letos me cekaji dva mesice v tropech, tak bych tomu rada predesla

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig