czech lifestyle blog

čtvrtek 8. června 2017

Nový šatník

jaro1


Krásný den! Jak jste si asi všimli, můj šatník konečně prošel velkou "po-zimní" čistkou. Zbavila jsem se kousků, které mi ležely už nějakou dobu ve skříni naprosto bez povšimnutí a tím pádem jen zabíraly místo. Také jsem dala pryč sepraná trička, vytahané svetry se žmolky a našla i několik kousků oblečení, na kterém ještě visela cenovka. Zůstaly mi tak jen základní věci, které se dají s ostatními snadno kombinovat, ale i přesto mi nějaké v šatníku ještě chybí. Připravila jsem si tedy takový bojový plán a seznam těch, které bych si ráda během jara pořídila abych byla konečně se svým stylem a šatníkem úplně spokojená. I když, to se nám ženám asi nikdy nemůže podařit😁.

Tak pojďme k první koláži. Džínové sukně mě dost baví a poslední dobou zažívají velký boom. Já už mám jednu černou a modrou a šedá v áčkovém střihu by se mi také hodila, hmm? Najdete ji na Asosu. Černá kabelka s okovaným spodkem je z dílny Alexandra Wanga, takže by spíše patřila na nějaký "dreamlist", ale líbí se mi moc! Ikonické bílé tričko se srdíčkem od Comme Des Garcons je stále všude vyprodané a nedivím se, roztomilá klasika, která se hodí ke všemu. Tyhle  Mango boty se mi hrozně líbí! Půlka kamarádek mi je rozmlouvá a druhé půlce se líbí. Co myslíte Vy? Dalším kouskem jsou tyhle  černé jeansy s třásněmi. Ze začátku se mi tento trend vůbec nelíbil, ale nevím jak, i já podlehla a podle mě vypadají super cool! Posledním kouskem je basic šedé tričko T by Alexander Wang. Spoustu starších obyč triček jsem vyřadila a ráda bych je nahradila právě nějakými kvalitnějšími, které mi nějakou dobu vydrží.


jaro2

Tak a teď k druhé koláži. Sukně nosím poslední dobou hodně ráda, takže bych si k těm džínovým ráda pořídila i nějakou koženkovou. Nejlépe v áčkovém střihu, protože ty se nevyhrnují při každém kroku. Znovu basic tričko, toto je od značky IRO, která má nádherné kousky. Černé otevřené sandálky od Steve Madden jsem objevila na Bibloo. Nemají vysoký podpatek, takže i do města na den budou ideální. Jinak můj tip, boty Steve Madden beru vždy o číslo menší než je má běžná velikost. Na tenhle svetr ve slevách koukám už pěkně dlouho. Nějaký hezký pruhovaný v šatníku nemám a například k bílým kalhotám bude vypadat skvěle! Kabelka typově dost podobná té od Wanga na první koláží, ale podstatně více budget friendly😀 Tenhle boho styl se mi hrozně líbí a vypadala by skvěle například k Mango kotníkovým z poslední fotky. Mám jedny podobné v hnědé barvě a nosím je hrozně často a ráda, takže vím, že i černé bych unosila.

Jak se Vám líbí můj výběr? Co byste si rádi pořídili v nejbližší době do svého šatníku?

SHARE:

13 komentářů

  1. Botky Mango mám a jsou super, hodí se ke všemu. Jen nejsou úplně do zimy, moc nezahřejí, protože je to umělina.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a není ta špička moc výrazná? těžko si to jde představit bez fotek na postavě

      Vymazat
  2. super článok, mohla by si častejšie takýto druh písať :)

    OdpovědětVymazat
  3. Môj šatník by teda potreboval prejsť očistou tiež a už sa na to chystám minimálne týždeň! :D ešte aj dnes som vstala okolo pol 9 (čo u mňa teda nie je zvykom :D ) a ked som nemohla spať, vravela som si, že ked sa naranajkujem, urobím ocistu satnika aj kozmetiky predtým než pojdem do práce.. a ešte stále sedim na zadku a prezerám si blogy :D :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto zbožňuju, jak se vyvíj tvůj styl. Velmi by mě, Verunko, potešil, článek "online picks", díky tobě totiž vždycky narazím na super kousky. Můžu se zeptat ještě, kde jsi pořídila džínovou sukni, tu modrou a černou, jak zmiňuješ? Taky bych po nějaké ráda koukla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám hroznou radost, moc děkuju! Černou mám z HM a modrou ze Zootu :)

      Vymazat
  5. Mohu se prosím zeptat, odkud jsou ty černé rifle s roztřepanými nohavicemi? Moc díky a hezké dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U všeho najdeš odkazy, stačí kliknout na tučně zvýrazněné slovo ;)

      Vymazat
  6. Ty boty mi připadají naprosto skvostné!

    OdpovědětVymazat
  7. https://www.theoutnet.com/en-GB/Shop/Product/Alexander-Wang/Lia-studded-leather-shoulder-bag/946565 :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig