czech lifestyle blog

čtvrtek 27. července 2017

DO friendship

dofriendship

Krásný den! Ti z Vás, kteří mě sledují už delší dobu jistě vědí, že své soukromí si docela hlídám. Nesdílím tedy fotky s rodinou, partnerem ani přáteli a přesto tito lidé patří k tomu nejdůležitějšímu v mém životě a trávím s nimi nejvíce času. Pandora v nové DO kampani oslavuje krásné momenty a aspekty našeho života a přátelství je nepopiratelně jedním z nich. 
💫
dopandora

Já sama ve svém životě mám hned několik úžasných kamarádek a ani slovy nedokážu popsat, jak neskutečně jsem za každou vděčná a vážím si jejich přátelství. Některé z nich jsou po mém boku už několik let, ostatní jen pár, ale všechny jsou pro mne jako člen rodiny.

Jsme stále v kontaktu (přibližně 16h denně), cestujeme, podporujeme se, pláčeme si na ramenou, radíme si (já jsem ta tvrdohlavá, která si stejně nakonec udělá vše po svém), pomáháme si, brečíme smíchy, tančíme až do východu slunce, zkrátka jsme tu jedna pro druhou a to je to nejdůležitější. 

friends

Na fotkách můžete vidět šperky Pandora z nové kolekce, která je v prodeji od 20.7. a právě takové krásné kousky jsou podle mého moc hezkým způsobem jak dát přátelům najevo, že toho pro vás tolik znamenají a myslíte na ně! Řekněte, které z nás by neudělalo radost nosit šperk darovaný s láskou. Ty si přeci nemusejí dávat navzájem jen partneři💋

pandora

S., V., H. , K., N., J., děkuju za to, jaké fantastické a inspirativní ženy jste a že jste tu vždy pro mě. Každému bych přála mít takové lidi ve svém životě. Svět by byl hned hezčím a přátelštějším místem.💕

SHARE:

4 komentáře

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig