czech lifestyle blog

úterý 25. července 2017

OOTD's

silk
Krásné úterý! Dnes pro vás mám článek plný outfitů. Poslední dobou vše fotím jen na mobil a v galerii jsem jich našla velikou spoustu, tak jsem si řekla, že z nich rovnou udělám článek a vy tak uvidíte, v čem teď nejčastěji v týdnu chodím. Do komentářů mi určitě napište, který se vám líbí nejvíce💘

triko, sukně - Zara
kabelka - Chanel
boty - Massimo Dutti
stripes

šaty - Mango via Answear
brýle - Céline
kožená bunda - Zara
kabelka - Massimo Dutti
answear

šaty - Bechick
brýle - Mango
boty - Asos
kabelka - Fendi
asos

tričko - Lindex
kalhoty - Mango
balerínky - Asos
coffee

šaty - H&M
kabelka - Mango via Answear
boty - Mango (ZDE ve slevě)
hm

tričko - Zara
sukně - Mango
boty - Massimo Dutti
iced

kabelka - Mango
jeansy - Levis
bomber - Stardivarius
baleríny - Asos
levis

brýle - Ray Ban
šaty - Asos
boty - Stardivarius
mango

šaty - Bechick
balerínky - Asos
twirl
twirl2

halenka - Zara slevy
kalhoty, kabelka - Mango
balerínky - Asos
Zara

SHARE:

9 komentářů

  1. Miluju tvůj styl <3 Jinak, máš zkušenost, že u bot z ASOSu odpovídají velikosti? Objednala jsem si teď baleríny a vracela je, protože jejich 37 byla tak 39 minimálně :D Líbí se mi tam hrozně moc bot, ale bojím se znovu nějaké objednat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju! Mně seděly vždy přesně, kromě jedněch tedy :) Asi záleží na značce, ale přímo ta Asos odpovídá :)

      Vymazat
  2. Neviem, ale v každom som si niečo našla.. najviac sa mi páči asi prvý :) V druhom sa mi ľúbi suknička, tretí a štvrtý sú super chic.. potom sa mi ľubi celá fotka a celkovy dojem z outfitu v cervenych satach.. proste super :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Veru tohle je můj nejoblíbenější druh článků, udělala jsi mi tím radost! Hodně se mi líbí, že děláš outfity i ze starších kousků oblečení a nejen z těch, které sis pořídila nedávno. U blogerek je spíš zvykem ukazovat pořád nové a nové oblečení, ale nikdo moc neřeší otázku udržitelnosti módy. Kupovat další a další oblečení není umění, pro mě je spíš inspirací objevování nových kombinací a způsobů, jak nosit i starší kousky. A ještě jsem ráda, že tě v těch outfitech zase poznávám - tohle je pro mě tvůj styl. Já vím, že se člověk vyvíjí a je to přirozené, ale začínala jsem v tom trochu vidět Hanku, což mi u tebe přišla škoda. Měj se krásně a děkuji za to, že jsi mi zlepšila den :-) B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má milá B., hrozně moc děkuji za dlouhý komentář :) Nákupy jsem hodně omezila, to je pravda, takže jsi mě potěšila! S Hanou se vídám skoro denně a přiznávám, že občas se inspiruji i jejím stylem, ale svůj si stále zachovávám :)

      Vymazat
    2. Moc děkuji za reakci. Vážím si toho, že i u starších článků si uděláš čas a reaguješ na komentáře. Ze srdce ti přeji jen vše dobré :-) Věřím, že se ti bude dařit, zasloužíš si to. B.

      Vymazat
  4. Super, takovyhle clanku klidne muze byt vic, tak inspirativni a tvuj styl je proste jen skvelej, moc moc ti to slusi!!! <3 Hlavne ty prvni saty jsou bomba!!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig