czech lifestyle blog

pondělí 7. srpna 2017

Vienna in pictures

Wien

Krásné pondělí! Dnes mám pro Vás první ze slibovaných článků z Vídně a začnu randomem. Ve Vídni jsme se S. byly tři dny a tak jsme toho stihly spoustu. Město je totiž malé, skoro všude pohodlně dojdete pěšky a nemusíte nijak pospíchat, vše za pár dní skvěle stihnete. My jsme měly "štěstí", že zrovna během naší návštěvy se každý den teploty pohybovaly kolem 35 stupňů, takže jsme večer vždy padly úplně vyčerpané a utahané. Byly jsme ubytované přes Airbnb v tomto bytě, který se nacházel kousek od Belvederu a do centra to bylo pěšky kolem půl hodinky. Jestli také plánujete někam cestovat, Airbnb doporučuju a pokud se zaregistrujete přes tenhle link, máte slevu 725 kaček na první ubytování, což se myslím dost hodí😙.

Do města jsme přijely v neděli po poledni, ubytovaly se a vyrazily najít něco k jídlu, což byl dost nadlidský výkon, jelikož v neděli mají všude zavřeno. Nakonec nás zachránilo takové bistro/pekárna Back Werk. Pak jsme se prošly městem a sedly si na drink(y) na krásné terase s výhledem na Stephansdom, o které Vám tu ještě napíšu. Tam jsme vydržely až do večera a pak, unavené z ranního cestování, jsme šly brzy spát. V pondělí jsme si daly na snídani skvělou Acai bowl, prošly si obchody na Mariahilferstrasse, pak Naschmarkt, kde jsme si sedly i na pozdější oběd a den zakončily v Palmenhaus, který je must visit! V úterý jsem si skočila nechat dát opravit rozpárané ucho na mé Chanel kabelce, což naštěstí trvalo chvilku a v butiku byli moc ochotní. Pak už jsme si zašly na oběd do skvělé veganské restaurace, zabalily si a to bychom nebyly my, aby neproběhla nějaká kombinace, takže výlet jsme zakončily nestihnutím autobusu a dvou hodinovým čekáním na další😂

Užijte si fotky!

1
3
4
5
2
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
10
21
22
23
24
25

SHARE:

13 komentářů

  1. Super random fotky a Viedeň je krásna, aj keď som tam už dávno nebola a nepamatam si to poriadne..:) Inak tie chanelky a obchody vyzerajú super :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Verunko, pamatuji si, že jsi ukazovala na insta stories, že se ti ta lamb skin na tvé chanel kabelce dost odírá. Vyřešili ti i tuto reklamaci? Myslíš si, že i přes tady ty problémy co s ní máš ta kvalita té kabelky odpovídá její hodnotě?
    Jinak moc krásné fotky :)

    Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tohle jsem s nimi neřešila, je mi totiž naprosto jasné, že řeknou že to je prostě užíváním a tím, že tahle kůže prostě je tak jemná a náchylná :( Upřímně, hodnotě by odpovídala, pokud by byla celá ze zlata :D Tady člověk platí velkou část i za značku, ale je to ikonický kousek a nelituji, že jsem si ji pořídila :)

      hezký den a i kdyby cokoliv, klidně se ptej :)

      Vymazat
  3. Já Vídeň prostě miluju, přijde mi, že je to super město na to, se tam jen tak potulovat, ztratit a jen čekat, na co člověk narazí. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky, Viden je krasny mesto! Bydlim par kilometru odsud a jsem tam nekolikrat tydne, doufam ze sis to u nas uzila! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Ve Vídni jsem taky jednou byla v létě a pro mne měla furt to kouzlo, které jsem vnímala i v zimě.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky a těším se na ten rooftop bar!**

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig