czech lifestyle blog

pátek 15. září 2017

Lumene pressday

Lumene

Krásný den! Doháním resty s články a dnes mám pro Vás jeden kosmetický. Znáte Lumene? Jednu z nejznámějších finských značek pleťové kosmetiky? Já ji u nás zaregistrovala před několika lety a hrozně ráda používala jejich toner. Minulý týden jsem byla pozvaná na krásný press event právě této značky, který se odehrával v nádherných prostorech rezidence velvyslanectví Finska a já si tak užila moc příjemný start dne.

Značka se letos, téměř po čtyřiceti letech působení na trhu, rozhodla povznést image značky a inovovat složení produktů. Z těch čiší láska a respekt ke skandinávské přírodě už na první pohled, jak uvidíte na následujících fotkách. Produkty nejsou testované na zvířatech a na každém najdete symbol v kolečku, který informuje o tom, z kolika % je jeho složení přírodní. Tyto hodnoty se u většiny produktů pohybují mezi 90 a 98%💚 

Produkty jsou rozdělené do několika z řad, z nich se každá zaměřuje na jiný typ a potřeby pleti. Naleznete zde tedy řadu hydratační, rozjasňující, detoxikační, proti stárnutí, pro mladistvou/problematičtější pleť a řadu čistící. Lumene kosmetiku si u nás můžete zakoupit online ZDE a nebo v kamenných prodejnách parfumerie.

Teď už si prohlédněte fotky a příště Vám ukážu, které produkty mě osobně nejvíce zaujaly a já si je vybrala k otestování💋 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

"Buďte sama sebou, nikoliv něčí představou o kráse."

SHARE:

1 komentář

  1. To zni skvele, nikdy jsem o te znacce neslysela, ale fakt me mo zaujala, diky za tip! <3 Ta akce se urcite moc povedla. :)
    Sandra

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig