czech lifestyle blog

sobota 7. října 2017

Beauty favourites

beautyfaves

Krásný sobotní večer! Dlouho tu nebyl kosmetický článek, tak to dnes moc ráda napravím. Za poslední dobu se ke mně dostalo opravdu spoustu nových produktů. Velké množství jich většinou rozdám kamarádkám, o některé pořádám giveaways na Instagramu a pak tu jsou ty, které si nechám na vyzkoušení. Dnes to bude tedy o produktech, které jsem si zamilovala a mohu je s čistým svědomím doporučit i Vám.

Prvním kouskem je hedvábný olej na tělo od české značky přírodní kosmetiky Ushuaya, kterou seženete i na Vemzu. Tělové oleje miluju a úplně jsem jimi nahradila krémy. Obzvlášť teď na podzim, kdy je pokožka sušší, jsou pro mě oleje nepostradatelnou součástí péče. Tento obsahuje tekuté přírodní hedvábí, makadamiový a mandlový olej a je rozhodně jedním z mých nejoblíbenějších.

2

Druhý produkt je na obličej a jedná se o hydratační sérum s vysokým obsahem termální minerální vody. Sérum je od korejské kosmetiky Cremorlab, kterou koupíte ve Fann parfumerii. Se změnou počasí jsem si všimla sušší pleti právě i na obličeji a od té doby, co sérum každé ráno používám před nanesením makeupu, je má pleť mnohem hydratovanější, nemám žádné suché šupinky a celkově i makeup vypadá mnohem lépe a fresh po celý den.

3

Dalším kouskem z Vemzu, přírodní deodorant od slovenské značky Ponio. Na chvilku jsem ho vyměnila za můj nejoblíbenější od Biorythme a jsem s ním také moc spokojená. Baví mě hlavně super eko balení, které je z papíru a jemná květinová vůně.

4

Po delší době jsem se také vrátila k produktu na obočí, který jsem si zamilovala už před několika lety. Jde o kultovní set Brow Zings od Benefitu. Sada obsahuje duo vosku a pudru, mini pinzetu a oboustranný skládací štětec, takže máte vše hezky v jednom a obočí upravené během chvilky.

5

Teď něco na rty. Sephora u nás nově uvedla značku kosmetiky Huda beauty, ze které šílejí všechny makeup maniačky po celém světe. Já teď nepoužívám skoro nic jiného, než produkty na následující fotce. Tužka na rty v odstínu Bombshell, tekutá matná rtěnka, která vydrží celý den (a noc) v odstínu Trophy Wife a klasickou rtěnku od značky Gosh ( k sehnání ve Fann) v odstínu Matt rose, která je skvělou a o polovinu levnější náhradou MAC Mehr.

6

Podzimní večery přímo vybízejí k relaxu u knihy nebo seriálu a to je také skvělou příležitostí pro nějakou tu masku na obličej. Já mám mastnější pleť, takže mi nejvíce vyhovují masky s obsahem jílu. Tahle bio jílová maska se 100% přírodním složením, značky Frais Monde (k sehnání na El nino), je teď jednou z mých nejpoužívanějších. Hloubkově pleť vyčistí, projasní a zjemní.

7

A přesuneme se  k produktům na oči. Nedávno mi došla oblíbená Urban Decay Perversion a rozhodla jsem se tedy zkusit My favourite mascara od Gosh, na kterou jsem četla spoustu chvály. Velmi rychle jsem se zařadila mezi všechny, kteří na ni nedají dopustit. Řasy hezky prodlouží, ale zároveň i oddělí, takže žádné slepené cucky nečekejte. Od stejné značky pak mám moc ráda rozjasňující tužku, kterou používám do koutků očí.

8

Většina mých štětců pochází od značky Real Techniques, kterou jsem si zatím vždy kupovala v zahraničí. Teď už se ale konečně dá sehnat i u nás v DM drogerii a já tak mám další oblíbený štetec. Jde o ten nazvaný multi-task a používám ho na bronzer.

9

A jedna pecka na konec! Rozjasňující paletka s 3D efektem od již zmiňované Huda Beauty. Rozjasňovače jsem začala používat celkem nedávno, ale hrozně mě baví. Obličeji dodají hned více "šťávy" a pokud nejste antitalent jako já, tak s nimi jde obličej i krásně vykonturovat. Paletka obsahuje jeden krémový odstín a tři lisované perleťové. Já nejvíce používám krémový Capri, ale slibuji, že se naučím i s těmi ostatními.

10
11

Používáte některé ze zmíněných produktů? Který Vás zaujal?

1

SHARE:

1 komentář

  1. Řasenku mám moc ráda, Benefit je na obočí naprostá jednička a Huda paletka vypadá stejně božsky, jako ta od Beccy! Skvělej článek!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig