czech lifestyle blog

čtvrtek 5. října 2017

Sweater weather | OOTD

pink

Krásný čtvrtek! Jestli jsem se na něco z podzimu vážně těšila, tak na svetry! A věřím, že takových nás je spoustu. Letní šaty a sukně jsou skvělé, ale zachumlat se v chladném počasí do huňatého a příjemného svetru? To miluju! Včera jsem tedy vytáhla hned dva nové kousky a to tenhle růžový svetr s lehce balónovými rukávy, což je prvek, který mám hrozně ráda. K němu jsem si vzala tyhle zkrácené džíny s rozšířenými nohavicemi a ty podle buď milujete nebo nenávidíte, nic mezi tím neexistuje😆 Boty jsou ze Zary, ale ráda bych si pořídila i nějaké podobné kožené, kabelka Chanel a brýle z Optiky Rozehnalová.
💋
1
2

SHARE:

6 komentářů

  1. Svetr je super, vypadá jako takovej ten ňuňací. Ale s kalhotama bych asi nezvládla cítit jako já. :)

    http://cakovamichelle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasný :) Já se toho také trochu bála, ale cítila jsem se v nich skvěle!

      Vymazat
  2. Sveter je perfektný, ja mám však problém, kde také svetre hľadať..mám doma asi len jeden rolák, ktorý ej teply a rada ho nosim a potom jeden pleteny sveter, ktorý však nie je taky super teply a tak.. no musím hladat :) No a čo sa týka nohavic ja som na tej druhej strane..ale neda sa ovedať že ich nenávidím, skôr niekedy sa mi páčia na iných ludoch ako to vedia zladiť a s opatkami sa mi to paci, ale na sebe asi nie:)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, sleduj na instagramu shopmojamoja, brzy se tam spoustu dalších skvělých svetrů objeví :) Děkuju za názor!

      Vymazat
  3. nechala jsem se od tebe inspirovat a koupila jsem si tenhle svetr v šedé barvě. mám z něj hroznou radost! :) napadlo mě, jestli bys neudělala článek s tipy na outfity někam na party/ do baru. mám vždy problém vymýšlet co na sebe a tvůj styl miluju, tak bych se nechala ráda inspirovat dál. měj se moc hezky, Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, to mám radost, já si ho oblíbila hned :) Já do baru nosím v 99% šaty a občas jen černé kalhoty a k nim nějaký zajímavější top, třeba saténovou cami, jaké mají na asosu :)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig