czech lifestyle blog

neděle 26. listopadu 2017

Cosmetic favourites | Lumene

Lumene

Krásnou neděli! Dnes tu mám další z kosmetických článků a bude to o několika produktech od finské značky Lumene. Pokud už můj blog sledujete několik let, tak si možná pamatujete, že jsem tu o této značce již psala a moc mi vyhovovala.

Značka se letos, téměř po čtyřiceti letech působení na trhu, rozhodla povznést svou image a inovovat složení produktů. Z těch čiší láska a respekt ke skandinávské přírodě už na první pohled. Produkty nejsou testované na zvířatech a na každém najdete v kolečku symbol, který informuje o tom, z kolika % je složení přírodní. Tyto hodnoty se u většiny produktů pohybují mezi 90-98%.

Více fotek jste si mohli prohlédnout už v článku z pressday, který proběhl v září. Od té doby také testuji několik produktů, o kterých dnes článek bude. A poslední informace, všechny je seženete buď online a nebo v kamenných prodejnách v parfumerii Fann

Micelární voda, kterou většinou používám jako první krok při odličování. Díky obsahu arktické pramenité vody s pH šetrným k pleti a přírodní arktickou březovou mízou, je příjemně hydratační a odlíčí veškeré nečistoty. 
2

Dalším produktem je jemný odličovač očního makeupu pro citlivou pleť, má neparfémované složení a je zcela bez olejů. Nosím kontaktní čočky a na odlíčení tedy radši používám šetrnější produkty, tento mi vyhovuje perfektně, dokonce už mám druhé balení. Produkt byl navíc vyvinut ve spolupráci s finskou Federací pro alergii a astma, takže ani nejcitlivější oči se nemusejí bát.
3

Dalším, mým asi nejoblíbenějším produktem, je ochranný a regenerační antioxidační sprej, který chrání pleť před znečištěným městským prostředím. Mimo jiné obsahuje vitamín B3 a pomáhá chránit a hydratovat pleť, tak, aby neztrácela svůj přirozený jas. Já ji ráda nosím s sebou do fitka, kdy mi po cvičení hezky pleť osvěží. Používám ji také po nanesení makeupu, který pak vypadá více "fresh" a projasněně.
4

Posledním kouskem je rozjasňující esence s vitamínem C a kyselinou hyaluronovou. Já si ji párkrát do týdne dávám pár kapek na pleť na noc. Obsahuje plody arktického ostružiníku morušku, který je bohatý na antioxidanty a citamín C a dva typy kyseliny hyaluronové. Některé typy pleti mohou mít na tak vysokou koncentraci vitámínu C reakci, tak doporučuji ze začátku zkoušet po menších dávkách a ne tak často. Pleť je ráno krásně jemná, projasněná a vypadá hezky zdravě. Dlouhodobé používání navíc pleť vyhlazuje, což se mně, už několik let po -náct, dost hodí😀
5
1

Znáte značku Lumene? Používáte od ní nějaké produkty? 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig