czech lifestyle blog

pátek 10. listopadu 2017

Friday favourites


fridayfaves
Krásný pátek! Ráda bych zavedla novou rubriku nazvanou "friday favourites", kde Vám vždy ukážu pár kousků, které mě v uplynulém týdnu bavily nebo mi udělaly radost. Snad bude vždy o co se podělit a článek se tu nebude objevovat jednou do měsíce. Tak pojďme na to💋. A budu moc ráda, když mi napíšete, co udělalo radost Vám, může to být úplně cokoliv.

1. Na istagramu jsem Vám nedávno ukazovala můj oblíbený parfém na večer a dnes se podělím o ten, který miluju na denní nošení. Je to nový Gucci bloom, který nejen nádherně voní po jasmínu (miluju!!), ale má i překrásné balení. Pokud tedy máte rády květinové vůně, tuhle rozhodně doporučuji vyzkoušet.

2. Hodinky. Určitě nemusím zmiňovat značku, kterou najdete snad na každém bloggerském zápěstí. Těm jsem já ale nepropadla a mám radost z hodinek Rosefield, které zdobí ruku mně. Vybrala jsem si tmavě zelenou barvu řemínku se zlatými detaily (konkrétně jsou to tyhle) a myslím, že lepší hodinky k podzimním outfitům nenajdete.

3. Vzhledem k počasí už bylo chtě nechtě načase vytáhnout zimní bundy/kabáty. Já se těšila na tuhle světle růžovou oversized bundu ze Zary, která hřeje jak blázen a krásně se do ní zachumláte.

4. A poslední radostí je nový kousek v botníku. Nějaká "bagančata" jsem chtěla už docela dlouho a tento podzim se objevily snad v každém obchodě. Já je ulovila ve Stradivarius a už mi na ně přišlo asi milion dotazů. Jsou super, že?

SHARE:

7 komentářů

  1. Tohle je přesně můj styl! Parfém si půjdu "očuchat", nějaký nový teď hledám. A musím říct, že mě hodinky Rosefield taky zaujaly, mám ráda Cluse a tohle je o malinko levnější varianta. A to se vždy hodí :-) O DW ani nemluvím :-D

    OdpovědětVymazat
  2. články tohoto druhu ráda uvítám, už delší dobu mám toaletku Gucci Flora Gardenia, kterou mám strašně moc ráda, ale už dochází a tento parfém mě strašně zaujal!! Také miluju jasmín, takže ho půjdu prozkoumat :D moc díky! :)
    Jinak bych se ráda zeptala, jestli někdy nepřipravíš nějaký článek o večerních šatech, do společnosti atak..zoufale mi dělá problém nějaké pěkné najít, a zajímal by mě tvůj výběr a styly jaké se ti líbí :)
    Anastazie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pak napiš, co na parfém říkáš :) Takový článek momentálně v plánu nemám, ale když už nějaké hledám, tak na asosu, ax paris, zara nebo missguided :)

      Vymazat
  3. ok díky za inspiraci:) .Co se týče parfému, teda docela mě zklamal, myslela jsem že bude vonět lépe a jasmín v něm bohužel vůbec necítím :( Zato novinka od Diora mě zaujala velmi :)
    Anastazie

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig