czech lifestyle blog

středa 10. ledna 2018

Best of beauty 2017

bestof

Krásnou středu! Dnes Vám přináším velký beauty speciál, plný produktů, které jsem si za uplynulý rok oblíbila. Z každé kategorie jsem se pokusila vybrat jeden a doufám, že jsem na žádný nezapomněla. Pokud jste si i Vy za minulý rok našly nějaké "holy grails", budu moc ráda za tipy v komentářích!

Nejprve dekorativka. Zbláznila jsem se do NARS makeupu velvet matte foundation stick. Má tak akorát jemné krytí, krásný finish, drží a skvěle se s ním pracuje. Za mě tedy naprostá jednička! Z produktů na rty musím zmínit rtěnku Gosh Copenhagen (prodává Fann)v odstínu 002 Matt Rose, používám ji denně. Když už jsme u rtů, propolis lip balm od české značky Onest skoro nedávám z ruky, obzvlášť teď, v chladném počasí. Za řasenky sem rozhodně patří Better Than Sex od Too faced. Vyhovuje mi větší kartáček a fakt, že řasy jsou po ní krásně oddělené, ale zároveň husté a prodloužené. Díky Biosophy store  jsem objevila přírodní laky od značky Sienna Byron Bay a i když je potřeba aplikovat více vrstev, používám je velmi ráda. 

Z péče o pleť začnu přírodním čistícím gelem od značky Youth To The People, který u nás seženete nově v Sephoře. Používám ho k odlíčení každý večer v kombinaci s Lunou od Forea (mám tuto). Pleť skvěle vyčistí, nevysušuje a obsahuje pořádnou porci velmi prospěšných látek. Revitalizační micelární vodu od české značky Ushuaya zbožňuju! Pleť je po ní nádherně šťavnatá, zářící a čistá. Mým denním krémem je Good Genes od Sunday Riley, značky, kterou objednávám z Cultbeauty. Při placení sice vždy trochu zapláču, ale neměnila bych ho. Krásně hydratuje, zjemňuje a rozjasňuje pleť, tvoří se mi méně nedokonalostí a suchá místečka, která se mi v zimě objevují, jsou pryč. Od stejné značky používám také matující toner Martian, který je skvělý pro mou mastnější pleť. A jako poslední dva produkty z péče o pleť zmíním Onest krémovou Balance face mask, která cílí na problematická místa v pleti, ale zároveň hydratuje, detoxikuje a sjednocuje. Druhým produktem je 15 face oil, o kterém doporučuji přečíst si celý popisek na stránkách, zde. Pokud hledáte nějaký kvalitní pleťový olej, já rozhodně doporučuji právě tento.

Teď přejdeme k vlasům. Koukám, že na šampon jsem zapomněla. Sice je dost často střídám, ale pokud bych měla některý zmínit, tak růžový od Urtekramu. Od stejné značky také moc ráda používám bezoplachový kokosový kondicionér ve spreji. Od vlasů k tělu. Sprchový gel od Korres  (najdete i na Vemzu, kde stále platí můj slevový kód "vemzuvibesbyverca")s tou nejhezčí vůní vanilky a skořice. Na ruce krém z Havlíkovy přírodní apotéky, který přehazuji z jedné kabelky do druhé. Nádherně voní po meduňce a krásně hydratuje. Tělové mléko od značky Kneipp si s mamkou vozíme z Rakouska do zásoby, protože i když u nás tato značka k sehnání je, tohle mléko jsem v nabídce nenašla. 100% přírodní deodorant od české značky Bio rythme je stále tím nejlepším, jaký jsem z přírodních deodorantů vyzkoušela. Co se týká přírodní pasty na zuby, stále dokola kupuji Neem od značky Ecce Vita (seženete v Biooo) Předposledním produktem je kávový peeling na rty od značky Frankbody (seženete v Sephoře), díky kterému mám i v zimě hezky jemné rty bez suchých šupinek. A na závěr nesmím zapomenout zmínit parfém. Asi málokoho překvapí, že jde o Gucci Bloom. Zamiloval si ji snad celý svět. Nádherná vůně, která voní jako rozkvetlá květinová zahrada a jasmín. Nemluvě o perfektním designu flakonku.

2

SHARE:

3 komentáře

  1. Krásná sbírka :) Na Onest se musím konečně pořádně mrknout a Gucci Bloom vyzkoušet :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem velký sběratel parfému a vše co mi jen trochu zavoní musím mít, ale zrovna tento parfém mi neseděl. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Super sbírka! Hrozně se mi líbí produkty, které používáš :) Já se letos snažím používat co nejvíc přírodní a bezobalové kosmetiky, takže mám spoustu produktů z Lushe, třeba jejich tuhé šampony jsou u mě stálice :)

    Tess Pretty Little Things blog

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig