czech lifestyle blog

čtvrtek 1. února 2018

4x favourites

makaibari

Krásný den! Jak jsem slíbila, pokusím se přispívat častěji a dnes mám pro Vás článek se čtyřmi oblíbenými věcmi za poslední dobu. Snažila jsem se dát dohromady něco z každé kategorie, tak jdeme na to.

1. Na první fotce vidíte bílý čaj Makaibari, který jsem dostala na vyzkoušení při návštěvě obchůdku Ecce Vita. Doma kafe nepiju a snažím se večer vždy hrnek nějakého dobrého čaje vypít, lépe se mi pak usíná. Tyto čaje se mohou pyšnit tou nejvyšší kvalitou a dokonce certifikátem Demeter. Na blogu Ecce Vita najdete celý článek věnovaný tomuto čajovému zázraku a já ho určitě doporučuji k přečtení. Čaj je podle mne i skvělým dárkem pro čajové nadšence👍

2. Na druhé fotce jsou hned dvě mé oblíbené věci. Červený svetr z Na-kd mám i ve světle růžové barvě a úplně ho miluju. Je neskutečně příjemný a má krásně zvonové rukávy, takže jsem neodolala a pořídila si ho i v červené, kterou teď do šatníku moc ráda zařazuji. Druhou věcí jsou zlaté řetízky s půlměsíci. Nějaké hezké zlaté jsem sháněla už déle a tyhle splňují všechny mé požadavky. A abych nezapomněla, s kódem "Veronikamrl20" máte na stránce 20% slevu na vše.

3. Třetí produkt je kosmetický. Micropeelingové mléko od značky Dr.Jart+ jsem měla doma už delší dobu a nechápu, že jsem se ho rozhodla zkusit až teď! Jde o dvojitý čistič pleti, který obsahuje jemné kyseliny, které exfoliují a zároveň vyživují pokožku. Používám ho na dočištění pleti asi dva týdny a musím říct, že vidím výrazné zlepšení! Pleť je rozhodně zářivější, jemnější a čistší. Koupíte ho v Sephoře a já dávám pět hvězdiček z pěti.

4. A posledním tipem bude knížka. Pokud jste neviděli seriál Sedmilhářky, určitě to napravte! Má naprosto perfektní obsazení i děj a já už se strašně těším na druhou sérii, kde by se měla objevit i Meryl Streep. Teď jsem se pustila do čtení knižní předlohy Sedmilhářky a nemůžu se odtrhnout!

nakd
drjart
book

SHARE:

3 komentáře

  1. Sedmilhářky jsem jako první četla a až poté jsem viděla seriál. Více se mě získala knížka. Přišla mi dost čtivá a pak mě v seriálu rozčilovalo, že to není úplně podle knížky, ale i tak se těším na druhou serii. Než jsem si přečetla tvůj článek, tak jsem ani nevěděla, že bude. Díky za tip! <3

    https://cakovamichelle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Sedmilhářky jsem viděla a opravdu suprový seriál :)

    OdpovědětVymazat
  3. Diky za tipy! Knizku si urcite poridim, momentalne ctu jednu za druhou a uz nevim jakou si koupit dalsi. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig