czech lifestyle blog

pátek 16. února 2018

Cosmetic favourites

faves


Krásný den! Dnes mám pro Vás po dlouhé době připravený kosmetický článek a to rovnou se šesti oblíbenci! 

Prvním z nich je oční krém od české přírodní značky kosmetiky - Ushuaya. Už jste ji určitě u mě na blogu nebo IG zaregistrovaly. Miluji jejich micelární vodu a olej na tělo. Protože jsem už ve věku, kdy je péče o jemné oční okolí dost důležitá, rozhlodla jsem se zkusit také oční krém a vážně se s ním mazat pravidelně každý večer před spaním. Zatím se mi to daří s jsem s ním moc spokojená. Krém jsem objednávala na Vemzu, kde stále platí slevový kód Vemzuvibesbyverca.

1

Co se týká dekorativní kosmetiky, tady se přiznávám, že se držím svých oblíbených produktů a ještě jsem nesebrala odvahu k jejich nahrazení organickými variantami. To ale plánuji v tomto roce změnit, takže se můžete těšit na nové tipy! Nějakou tu vlaštovku už u mě ale najdete, například highlighter od Juice beauty a nebo minerální bronzer od značky Inika, který dodá pleti krásně opálený a rozjasněný vzhled.

2

Další produkt je na tělo a jde o Havlíkův vyhlazující tělový olej od HPA a já ho obzvlášť teď v zimě používám moc ráda. Zpevňuje a vyhlazuje pokožku a skvěle funguje navíc v kombinaci se zábaly bodywraps, o kterých Vám mám v plánu také napsat celý článek s mou zkušeností.

3

Miluju peelingy. Ty na tělo i na pleť. Nejnovějším přírůstkem je tento čistící peeling s divokou růži od mé oblíbené značky Korres. Je jemný, takže ho klidně můžete používat denně/několikrát do týdne a on pleť krásně vyčistí, zjemní a zároveň i hydratuje! Výtažky z divoké růže jsou bohaté na vitamín C, který pleť hezky rozzáří a pomáhá bojovat proti vráskám. A tak krásně voní!

4

Ještě jeden produkt z dekorativky. Nude rtěnky jsou věčné a ty od MACu zase léty prověřená klasika. Mou nejnovější je tahle v odstínu Velvet Teddy a nosím ji teď skoro každý den. Nevysušuje rty, drží a vypadá úžasně.

5

A posledním kouskem je ochranný a regenerační antioxidační sprej od značky Lumene, kterou u nás koupíte ve Fann parfumerii. Sprej chrání pleť před znečištěným městským prostředím, obsahuje vitamín B3 a plet hydratuje, aby neztrácela svůj přirozený jas. Já ji s sebou ráda beru do fitka, jako osvěžení po tréningu a ráda s ní popráším obličej i po nanesení makeupu.

6

krásný pátek💋

SHARE:

3 komentáře

  1. Super tipy, moc diky! Zrovna jsem se zacala se vic zajimat o pleci na plet a vic se o ni starat... Peelingy jsem si teda taky zamilovala, ja miluju Ocean Salt od Lushe.
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Mac rtěnka má nádherný odstín :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto články mám velmi ráda a patří k mým nej :)
    Havlíkovu apotéku používám ráda a na tento olej už koukám delší dobu. Co se týče mé pleti, víc a víc používám přírodní věci a poslední dobou dost přecházím i na přírodní dekorativku, dost jsem se ji bála a nevěřila ji, nenahrazuji jí však vše ale teď jsem si objednala jeden minerální makeup od annabelle minerals a musím říct že je naprosto úžasný, fakt nechápu, ale jeho finiš je dost srovnatelný i s drahými tekutými makeupy :) a hlavně je na pleti zdraví a už se tolik neosypávám.
    Anastazie

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig