czech lifestyle blog

středa 21. února 2018

Knižní tipy

read

Krásnou středu! Před pár dny jsem Vás prosila na Instagramu  o tipy na knihy, které podle Vás stojí za přečtení. Přišlo mi ohromné množství zpráv, za které hrozně moc děkuji a jak jsem slíbila, podělím se o ně v dnešním článku. Tak čtení zdar!


read
SHARE:

5 komentářů

  1. Diky moc za tipy! Ja si tento rok predevzala precist aspon 12 knizek a potrebovala jsem nejakou inspiraci, urcite si ty knizky najdu a podivam se na ne! Diky za super clanek Veru, prosim casteji!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, já jsem ráda, že se jich podařilo dát tolik dohromady :) Kdyžtak všechno jsou odkazy, ať se můžete mrknout, o čem knihy jsou :)

      Vymazat
  2. Určitě zkus také: Na co,Alice zapomněla nebo Poslední výročí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý večer, Veroniko, právě jsem dočetla knížku Němci. Nádherný příběh, na který bych, bez Vašich tipů, vůbec nenarazila. Z Vašeho seznamu jsem se nechala inspirovat mnoho dalšími knihami a všechny měly něco do sebe. Proto, prosím, nezapomeňte čas od času postnout další články s tipy na knížky, které stojí za to si přečíst.
    Díky díky Alice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alice, krásý večer! To mám radost, že jste si z mých tipů vybrala, občas také nějaké přídám na svůj IG profil Veronikamrl, tak mrkněte i tam :)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig