czech lifestyle blog

pátek 23. února 2018

OOTD | Red

red

Krásný den! Ani nevím, zda Vás ješte outfity na blogu baví, když se skoro všechny objevují i u mě na instagramu 💋. Dnes jsem ale chtěla zmínit mé nové boty, které jsem si zamilovala. Černá barva je sice stále mou nejoblíbenější, ale určitě jste si všimli, že se snažím přidávat do šatníku více jiných barev a vzorů no a momentálně jsem se zasekla na červené. Krásně oživí každý outfit, rozzáří Vás a zlepší náladu. To samé platí i o červené rtěnce, tak se jí nebojte. Nedávno jsem si byla vybrat pár kousků v Tally Weijl a tyhle boty mi padly do oka hned. Původně jsem si pro ně šla v černé, ale jak vidíte, červené zvítězily a nelituju. Jsou hrozěn pohodlné a vypadjí skvěle ke všemu. Já je zkombinovala se zkrácenými kalhotami z Manga, které mají vyšší pas a s khaki svetrem, také Mango. Bunda je z Topshopu a brýle Ray Ban z Optiky Rozehnalová.

1

SHARE:

9 komentářů

  1. Skvelé, a jasné, že nás outfity na blogu bavia!! Ja si vždy rada prídem prečítať na blogy aj článok a popozerať fotky :) Baví ma to. No a ja tiež nutne potebujem farebné topánky..♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, ty boty hsou bozi! Moc se mi tenhle trend libi. <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Mě taký outfitové články baví, i když outfity postuješ i na instagramu :) Určitě v tom pokračuj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je na blog dávám ráda, ale Váš názor mě zajímal :) Moc děkuju!

      Vymazat
  4. Topánky, kabelka..ach ♥ v poslednej dobe aj ja rada doplním moju najobľúbenejšiu čiernu nejakou tou farbou. A jasné, články s outfitmi ma tu na blogu stále bavia a asi nikdy baviť neprestanú! pekný víkend :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig