czech lifestyle blog

čtvrtek 22. března 2018

Interior dreams

interior

Krásný den! Dnes jsem pro Vás připravila článek, který tu velmi dlouho nebyl. Jak už jsem jednou na blogu zmiňovala, mám hrozně ráda interiérový design. Na instagramu mám uloženou celou obří složku fotek, které mě nějakým způsobem inspirují a v počítači stejně tak. Často také plánuji různé změny v mém pokoji a tajně si brousím zuby na byt po bráchovi, terý už je stejně jednou nohou odstěhovaný. Miluju procházet online obchody s doplňky do bytu a vytvářet takové koláže, jaké najdete v dnešním článku. Nevěděla jsem jak přesně ho pojmenovat, ale nakonec jsem zůstala u "interior dreams", protože přesně takhle by vypadal byt mých snů. A co by v něm nesmělo chybět?

Světlé barvy a přírodní materiály. Světlou v interiéru miluju a stejně tak přírodní materiály jako například dřevo. Jeho kombinace mi spolu s bílou a krémovou barvou přijde nepřekonatelná. Dřevěné stolky, podlaha, židle,.. To vše přidává interiéru útulnost, kterou mám tak ráda. Naopak nelíbí se mi studené až sterilní interiéry, kde si nepřijdu pohodlně.
1
Střešní okna a žaluzie. Ve svém aktuálním pokoji je mám a považuji je za jeden z nejlepších vynálezů. Díky střešním oknům mám v pokoji obrovské množství světla, které je pro mě také v bydlení tak důležité a žaluzie Velux jsou úplně perfektní vychytávkou.  Proč? Když si chci například o víkendu přispat, ale vím, že světlo by mě vzbudilo brzy. Jednoduše je večer úplně zatáhnu a můžu spát až do oběda! A když usínám a nad hlavou mi do oken buší kapky deště? To miluju.
2
Rostliny. Mým největším snem je mít v pokoji velký banánovník, jako můžete vidět na následující koláži. Jen si nejsem jistá, zda by se mu tu dařilo tak dobře jako ve slunném Los Angeles😁 Kytky v mém pokoji nesmí chybět, bez nich mi interiéry přijdou smutné a prázdné. Dalším "must have" je pro mě velký kaktus, monstera a fíkus!

3
Doplňky. Zatímco v oblékání jsem spíše minimalista, v interiéru to rozhodně neplatí. Tady mě hrozně baví mix stylů, hlavně eklektický, který je postavený na libovolné kombinaci všeho kolem nás a je tedy nejvíc individualistický. Už jsem psala, že mě nebaví sterilní interiéry, ale naopak miluju různé dekorace, polštáře, kožešiny, úložné koše, svíčky, vázy, sošky, fotky, suvenýry, vystavené knihy,..

4
Doufám, že Vás tento článek zase po delší době bavil a třeba i inspiroval a budu moc ráda za Vaše komentáře. Jaké prvky baví v interiéru Vás? Máte nějakou svou vysněnou představu bydlení?

5

článek vznikl ve spolupráci se značkou Velux

SHARE:

10 komentářů

  1. Wow, to je krásné! Nevím co se mi líbí víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, uzasna inspirace! Takovej domoc bych brala okamzite. <3 Jakejkoliv!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, hned bych se do jednoho z těch bytů nastěhovala :) Já zbožnuju obrovský okna a hodně zeleně, sukulenty a kaktusy.

    OdpovědětVymazat
  4. Pecka, krásný výběr inspiračních fotek :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig