czech lifestyle blog

pondělí 23. dubna 2018

Beauty faves

beauty

Krásný den! Mé poličky v koupelně se sice snažím nepřeplňovat, ale poslední dobou mě čím dál víc péče o pleť baví, s čímž také samozřejmě souvisí zkoušení nových produktů. Dnes jsem tedy dala dohromady pár oblíbených produktů a to jak ze skincare tak i z makeupu, které teď používám skoro denně a ráda se s Vámi o tipy podělím.

Začnu dvěma produkty na čištění pleti, ze kterých jsem úplně unešená! To, že MILUJU českou značku přírodní kosmetiky ONEST všichni víme, že? Takže radost, jakou jsem měla, když jsem se dozvěděla o dvou novinkách na čištění pleti, si asi dovedete představit. Onest přišel s gelovým a krémovým cleanserem a já je už poctivě nějakou dobu testuji. Jak jsem psala minule, k odlíčení makeupu používám čistící balzám Inlight, nechávám ho působit klidně hodinu a pak na pleť nanesu gelový cleanser a použiju Luna foreo kartáček. Pleť nechám uschnout a ke druhému čistění použiju krémový cleanser. Na oba bych tu mohla psát oslavnou slohovku, ale spíš Vás odkážu na stránky Onest-u , kde si můžete o obou produktech přečíst spoustu zajímavostí a jejich boží složení. 

Dalším čistícím produktem jsou vlhčené vatové tamponky od značky Pixi. Tamponky jsou napuštěné Glow Tonicem, který patří k bestsellerům a jsou skvělým "to-go" produktem. Já je s sebou nosím na hot yogu, kde s nimi pleť vždy před lekcí odlíčím a po lekci vyčistím. Pleť je pak hezky rozjasněná, hydratovaná a zbavená nečistot. 

Z pečujících hydratačních produktů jsem si teď oblíbila novinku od Clinique. Jde o maximálně hydratační gelový krém, který se rychle vstřebává a pleť hydratuje až po dobu 72 hodin, a to prý dokonce i poté, co si tvář umyjete. Aktivovaná vlhkost se pak v pleti "uzamkne" a pleť tak díky tomu vypadá svěže a prozářeně. Krém má vícero způsobů použití. Jako denní a noční krém, jako 5-minutová maska, na suché partie (lokty, konečky vlasů, kůžička kolem nehtů,..),.. je to jen na vás. Já ho aplikuji párkrát do týdne v silnější vrstvě na noc a ráno je pleť krásně hebká a úplně napumpovaná hydratací! 

A teď k makeup produktům. Benefit sun beam jsem chtěla zkusit už hrozně dlouho a slečny z Benefitu byly tak hodné, že mi ho poslaly jako dárek spolu s produkty do giveaway, která proběhla na mém instagramu. Jde o nádherný zlatavě bronzující tekutý rozjasňovač, který pleti dodá krásné zářivé opálení. Aplikuju ho pomocí prstů nebo beautyblenderu klasicky na lícní kosti a nadočnicový oblouk.

Minulý týden jsem se byla podívat na představení nádherné luxusní organické značky Kjaer Weis, která je u nás k sehnání v Líčírně.  Fotky Vám určitě ukážu ve weekly snaps, ale o čem chci mluvit teď, jsou dva vzorečky, které jsem na eventu dostala na vyzkoušení. Prvním je krémová tvářenka v odstínu Sun touched, která tvářím dodá nádherně šťavnatou barvu a úplně prokouknete! Klidně ji navíc můžete použít i na rty nebo oči. A druhým je krémový highlighter v odstínu Ravishing, který na lícních kostech vykouzlí krásný zlatavý lesk. Ach, špatná zpráva pro mou peněženku, nejspíš se do líčírny brzy vydám!

faves

SHARE:

2 komentáře

  1. na sunbeam od benefitu si už taky dlouho brousím zuby, jednou neodolám:D
    http://byterina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig