czech lifestyle blog

sobota 21. dubna 2018

OOTD | Trench coat x4

trench

Krásný sobotní večer! Doufám, že si všichni užíváte víkend💛. Dnes mám pro Vás článek se čtyřmi outfity, které mají jeden společný kousek. Přijala jsem ZOOTí výzvu, jak si poradím s jedním kouskem , který považuji za základ jarního šatníku a jak ho nakombinuju. Má volba padla na tenhle béžový lehký trenčkot , ke kterému jsem pak vymýšlela zbytek outfitu. Výzvu jsem měla naplánovanou na první týden v dubnu, kdy ještě bohužel nebylo počasí na šaty, ale například k těmto červeným bude vypadat skvěle. Uděláte mi radost,  když mi napíšete, který outfit se nejvíc líbí Vám a bez jakého kousku oblečení se na jaře neobejdete.

V prvním outfitu mám na sobě ke kabátku Zara kalhoty, Mango boty a Mango kabelka, tričko Brandy Melville. Původní outfit se mi podařilo od hlavy k patě zničit datlovým sirupem chvilku před ochodem z domu, takže jsme pak v rychlosti sáhla po co nejpodobnějších kouscích.
1
2

Ve druhém mám na sobě mé oblíbené červené boty z Tally Weijl, Levis wedgie jeans a triko J'adore z Asosu, brýle jsou z H&M, kabelka D&G
1.

3.

Když se trochu oteplilo, vytáhla jsem mé nejoblíbenější leopardí balerínky z Asosu, které mi k trenčkotu perfektně sedí, nové džíny Levis 501 z jarní kolekce, triko Monki a kabelka LV Neverfull.
1..
2..

A posledním outfitem je tenhle víkendový. Nádherný puntíkovaný svetr s výstřihem na zádech najdete TU, bílé džíny jsou (překvapivě) Levis 501 také jarní kolekce a kožené boty z Manga
3...
4...

SHARE:

3 komentáře

  1. Ani neviem, ktorá kombinácia sa mi páči najviac ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa najviac páči druhy outfit a aj ja považujem trenchcoat za must have na jar! A spoločne aj s dobrou kozenou bundou tvoria neoddelitelnu sucast satnika :))

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Outfity ti moc sluší. :) Hlavně ten kabátek je super.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig