czech lifestyle blog

pátek 29. června 2018

Organic beauty wishlist

organic

Krásný pátek! Všímám si, že mě kosmetika a péče o pleť poslední dobou baví stále víc a víc a to hlavně ta přírodní. Spoustu z nás řeší, co za potraviny dopřáváme našemu tělu a dbáme na jejich kvalitu, ale škodlivinám v kosmetice už tolik pozornosti nevěnuje. Kůže je největším orgánem našeho těla a během pár vteřin se nám skrze ni do těla vstřebá vše, co na ni naneseme. Neříkám, že na poličkách v mé koupelně najdete pouze přírodní produkty, ale minimálně 80% z nich přírodních je. Hrozně mě baví objevovat nové značky, které do výroby produktů vkládají celé své srdce a dbají na čistotu a kvalitu svých produktů. Mohu tedy slíbit, že se na blogu začne přírodní kosmetika objevovat o něco častěji a dnes začnu rovnou s wishlistem produktů, které mě zaujaly při procházení mých oblíbených eshopů/obchodů.

Krásná krémová tvářenka od zero waste značky Kjaer Weis má nádherný odstín, který musí vypadat v létě na opálené pleti naprosto úžasně!

Značku Juice beauty u nás koupíte v mém oblíbeném Biosophy store v Karlíně nebo na jejich eshopu. Mě zaujal hydratační krém s SPF 30, který je ideální pro mastnou, kombinovanou a problematičtější pleť.

Po nějakém novém transparentním matujícím pudru už pokukuju delší dobu, do oka mi padl tenhle od značky Ilia beauty, který zároveň vyživuje a zjemňuje pokožku.

Masky na pleť zbožňuju a dopřávám si je několikrát do týdne. Od téhle jsem měla vzoreček a byla jsem z ní tak nadšená, že ji potřebuji i v plném balení. Jde doslova o zelený superfood zázrak, po kterém jsem měla pleť znatelně hladší, vyživenější, rozzářenější a méně černých teček.

Na novém eshopu Beloved jsem objevila produkty od značky Líha a konkrétně mě zaujalo tohle bambucké máslo z malé vesničky v Nigérii. Bambucké máslo působí proti stárnutí pleti, hydratuje, posiluje a vyživuje vlasy, redukuje vrásky, vyživuje pleť a má spoustu dalších skvělých benefitů.

Z Ingredients bych brala všechny produkty do jednoho, ale na čistící produkt (dá se použít i jako maska) The honey mud od značky Maya Lindstorm čtu všude takovou chválu, že je na mém wishlistu hodně vysoko. 

A posledním produktem zase zabrouzdáme do makeupu. Multifunkční tyčinka od Ilia obsahuje kakaové máslo, bambucké máslo a vitamin E, které mají na pleť úžasné účinky. Barva mi opět evokuje léto a můžete ji použít na rty, tváře i oční víčka.

Co vy a přírodní kosmetika? Máte tip na nějakou značku, která by mi určitě neměla uniknout?

SHARE:

2 komentáře

  1. Diky za inspiraci! To vypada skvele! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Uprimne, prírodnú dekorativnu kozmetiku moc v obľube nemam, pretoze som s produktmi nedosiahla tale vysledky ake som chcela :( za to pletovu kozmetiku používam len prírodnú. Inak Veru, mam taku blbu otázku 😅 kedysi davno si na blog/insta davala fotku z Halloween myslim ze si sla za panenku v takych volanovych slabo ružových satach, myslim ze z Topshopu boli. Nemas ich prosim este a nechces sa ich zbaviť? 😂

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig