czech lifestyle blog

pondělí 2. července 2018

LUNA mini 2 čisticí kartáček na pleť | recenze

foreo

Krásný den! Mám hroznou radost, že mě ke spolupráci oslovila firma FOREO , jejíž produkty už sama několik let velmi ráda používám. A ještě větší radost mám z toho, že mi pro Vás do soutěže na IG věnovali jeden z jejich čistících sonických kartáčků, konkrétně LUNA mini 2 v krásné růžové barvě. 

Jak už jsem psala,  Lunu používám přes tři roky skoro denně při péči o pleť a nedám na ni dopustit. Jsem si naprosto vědoma toho, že tyhle kartáčky na čištění pleti nejsou zrovna nejlevnější záležitostí a proto jsem pro Vás chtěla sepsat recenzi i zde na blogu, ať se můžete rozhodnout, zda do tohoto čističe pleti zainvestovat. Nedávno jsem sepisovala mé top tipy pro čistší a zdravější pleť a používání toho malého zázraku mezi ně stoprocentně patří.

Jak tedy kartáček používám já?

2

ráno:
Prvním produktem, který ráno přijde na mou pleť je ranní tří minutová čistící maska z Havlíkovy přírodní apotéky. Nanáším ji na nos a bradu, tedy na místa, kde mě trápí černé tečky. Masku nechávám působit pár minut a pak právě na tato místa použiju kartáček a masku tak odstraním. Co jsem se naučila tenhle ranní rituál, černé tečky výrazně ubyly.

💤večer:
Večernímu čištění věnuji mnohem více času, protože samozřejmě přes den, kdy většinu času trávím v centru, se na pleti usadí spoustu nečistot. Po použití odličovacího balzámu od InLight nanesu na pleť čistící gel. Mé oblíbené jsou od Neutrogeny, Origins a Onest. Pleť jimi promasíruju a pak po dobu jedné minuty použiju Lunu. Přístroj Vám změnou pulzací dá najevo že je čas přejít k další části obličeje i že už uplynula doba potřebná k čištění. Pak už jen vlažnou vodou opláchnu obličej a dočistím tonerem. 

Upřímně jsem se zamyslela, zda mám k přístroji nějaké výtky, ale kromě vyšší počáteční investice mě nic nenapadlo, takže rovnou pojďme k pozitivům, které bych ráda zmínila.

- Je zcela vodotěsný, takže svou čistící rutinu můžete klidně stihnout i ve sprše
- Je lehounký a malý, díky čemuž při cestování nezabere skoro žádné místo plus součástí balení je roztomilý cestovní pytlíček
- Je vyroben z hypoalergenního silikonu, který se snadno omývá a nehromadí se na něm bakterie, jak se stává například u štětinových čistících kartáčků na pleť
- Na JEDNO hodinové nabití vydrží celý rok. Fakt! Nevím jak, ale tohle mě teda baví moc! Žádné cestování s nabíječkou a věčné strkání do zásuvky.
- Z pleti odstraňuje zbytky make-upu, nečistoty a odumřelé buňky, což všichni chceme, že?

FOREO LUNA mini 2 už si na základě mé zkušenosti pořídilo pár kamarádek a od všech slýchám jen chválu a spokojenost. S naprostou jistotou ho tedy mohu doporučit i Vám. 


1

Článek vznikl ve spolupráci se značkou FOREO , ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

6 komentářů

  1. Zrova Foreo je něco nad čím dumám už nějaký ten pátek a určitě se pro něj zastavím! :)
    Díky za recenzi <3

    https://cakovamichelle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych za něj fakt dala ruku do ohně :) Je skvělý!

      Vymazat
  2. Super spoluprace! Diky za tip. <3

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, foreo luna mini 2 používám cca týden, ale největší strach mám z vodotěsnosti. Na zadní straně forea je neuzavřený vstup pro nabíjení. Je to v pořádku? Nemůžu si foreo zničit?
    Děkuji za odpověď. Martina

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig