czech lifestyle blog

čtvrtek 6. září 2018

LUNA Fofo chytrý kartáček na pleť | recenze

LUNA fofo analýza pleti

Krásný čtvrtek! Dnes mám pro Vás recenzi na jednu horkou novinku inteligentní kartáček na pleť LUNA fofo od značky FOREO, kterou už určitě znáte. Minimálně já o ní mluvím velmi často, protože jejich produkty už několik let denně používám a nedám na ně v péči o pleť dopustit. O čem že to tedy dnes bude? Dovolte mi představit Vám roztomilý LUNA fofo, inteligentní kartáček pro čištění a analýzu pleti. 

LUNA fofo senzory pro analýzu pleti

FOREO se rozhodlo pomoci nám ještě lépe s čištěním naší pleti a hlavně - poznat, co přesně potřebuje! Kosmetické tipy a rady se na nás valí ze všech stran, takže se velmi snadno může stát, že naší pleti naopak ubližujeme, aniž bychom věděli, co opravdu potřebuje. LUNA fofo je prvním vše-v-jednom přístrojem, který je schopný analyzovat pleť a šetrně, ale zároveň efektivně ji vyčistit. 

Jste zvědaví, jak to celé funguje? Stačí stáhnout si aplikaci FOREO, ve které pak tenhle chytrý sonický kartáček na pleť propojíte pomocí bluetooth s telefonem. Aplikace už Vás pak provede všemi kroky, kdy postupně přikládáte čidla na přístroji k jednotlivým částem obličeje a získáte tak personalizovaný čistící program, který je přizpůsoben přímo potřebám Vaší pleti. Také se v aplikaci po změření dozvíte více o stavu a zdraví své pleti a její úrovni hydratace. A Vaše fofo automaticky podle měření nastaví úroveň intenzity při čištění.

Analýza kůže je zaslána přímo do FOREO aplikace, která upraví sílu pulsace, délku ošetření a určí oblasti obličeje, na které je potřeba se více zaměřit. Co jsem se o své pleti dozvěděla já?
Úroveň hydratace mám v normálu a skin age odpovídá mému věku, což mě dost potěšilo. Nejvíce péče potřebuje mé čelo a levá tvář, kde mi fofo nastavilo sílu pulsací na úroveň 3 a 15 vteřin.

FOREO aplikace

Jako všechny čistící LUNA kartáčky i fofo je vyrobeno z lékařského silikonu, který zabraňuje hromadění se bakterií na jeho povrchu. LUNA fofo můžete používat i bez aplikace, ale s ní je to samozřejmě mnohem větší zábava a navíc můžete sledovat, jak se Vaše pleť mění. Já už si bez FOREO čistícího kartáčku nedovedu představit svou beauty rutinu, produkty aplikované po čištění kartáčkem se lépe vstřebávají, černé tečky mizí, pleť je zářivější a už na pohled působí mnohem zdravěji, je lehoučký a skladný, takže perfektním společníkem i na cesty, 100% voděodolný a na jedno nabití vydrží až 400 použití.

LUNA fofo inteligentní kartáček na pleť

Článek vznikl ve spolupráci se značkou FOREO , ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

3 komentáře

  1. To zni naprosto skvele, moc diky za tip!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Veru, Foreo taky miluju. Mám Lunu 2 a jsem naprosto spokojená. Synovi jsem teď pořizovala dokonce zubní kartáček :D ale Luna FOFO není nabíjecí. Je na baterie. Stejně jako Luna Play Plus. Teď totiž vybírám Foreo pro sestru, tak jsem si je nastudovala :D Bohužel podle recenzí ostatních uživatelů, většině tahle bateriová Forea právě na oxidaci baterií umřely :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katy.ale tak dufam,ze sa to da vyreklamovat kedze uvadzaju ze je vodeodolny..ci?

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig