czech lifestyle blog

úterý 16. října 2018

Decor wishlist | ložnice

wish


Krásný den! Jelikož aktuálně zařizuju celý byt, slíbila jsem Vám na toto téma spoustu článků a dnes přicházím s prvním z nich. Skládání wishlistů mě hrozně baví a hezky si udělám pořádek v tom, co se mi líbí a jaký styl je mi nejbližší. Vidím, jak jednotlivé kousky fungují s ostatními a udělám si hezkou představu o celkovém výsledku. Jako první jsem tedy dala dohromady seznam věcí, které by se mi líbily v ložnici. Zatím v ní mám jen hromady knih a časopisů ELLE, které už léta schovávám.

Tak pojďme na to, co najdete na koláži?

- Hrozně se mi líbí postele plné polštářů jako dekorace, nevím, jak mě bude bavit každý večer je odklízet a ráno zase aranžovat, ale na Bellarose, jsem našla například tenhle krásný s potiskem palmových listů.

- Doplňky mě baví hlavně ve zlaté barvě, přijde mi, že působí útulnějším dojmem. Dekorační tácy mám moc ráda a hezky bude vypadat i na nočním stolku například s kosmetikou, kterou před spaním používám. Tenhle jsem našla v Jysku za pár korun.

- Nějaký reproduktor bych si ráda pořídila už delší dobu, tenhle stylový jsem našla na Vemzu, kde pro Vás stále platí slevový kód na 20% off vemzuvibesbyverca

- Bytové spreje do bytu používám dost často a tenhle od Meraki, s vůní bílého čaje, vypadá skvěle!

- Do téhle kovové komody jsem ze zamilovala na první pohled! Nádherná kombinace zlatého mosazného kovu a skleněných poliček musí v interiéru vypadat úžasně. Na ni pak můžete vystavit drobné dekorace, knihy, rostlinky, šperky,..

- Kromě dekoračních polštářků na posteli se mi líbí i bavlněné přehozy a na Bellarose mají opravdu krásný výběr a jejich skandinávský styl mě hrozně baví, takže jsem se rozhodovala mezi několika. Tenhle je krásný, co říkáte?

Tuhle postel, kterou už mám objednanou a těším se, až dorazí, jsem našla na Jysk, kde jsem ji ulovila ještě s velkou slevou, tak to doporučuji sledovat, protože podobné akce mívají velmi často. Chtěla jsem nějakou úplně jednoduchou a s úložným prostore, což tahle skvěle splňuje.

- Velká zrcadla se mi v interiérech líbí moc, hezky ho opticky zvětší a jen tak opřené o stěnu vypadá skvěle. Tohle je opět z Jysku.

- A poslední položkou jsou světle hnědé kulaté koše, které podle mě s nějakou rostlinou uvnitř vypadají skvěle například v rohu místnosti. Tyhle konkrétní najdete na Vemzu.


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig