czech lifestyle blog

pondělí 8. října 2018

UFO Glow addict | recenze

foreoUFO

Jak vypadá chytrá 90-sekundová péče o pleť? Dalším z produktů FOREO, které jsem dostala možnost vyzkoušet, je tenhle sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky, FOREO UFO. Spolu s ním jsem také otestovala dvě masky, Youth junkie a Glow addict. Musím říct, že masky mě nikdy moc nebavily a v péči o pleť jsem je ignorovala, celý ten proces mi přišel zdlouhavý. Pak přišel boom plátýnkových masek a i já jsem jim pomalu začala přicházet na "chuť". 

Jak funguje FOREO UFO?

FOREO nezůstalo pozadu a přišlo s tímhle produktem, na který jsem byla hrozně zvědavá! UFO střídá nahřívání a ochlazování pórů a přidává pulzaci, což vše přispívá k přenosu maxima účinných látek z masky do pleti. Navíc si můžete vybrat z terapie LED světlem, červeným, zeleným nebo modrým a i to ovlivňuje působení masky a Vy tak z ní vytěžíte opravdu maximum. Toto vše lze navíc ovládat přes aplikaci, takže si celý proces můžete uzpůsobit přesně podle sebe. 

youthjunkie

Jak se UFO používá?

K použití masky opět budete potřebovat FOREO aplikaci, kterou lehce stáhnete do chytrého telefonu. UFO vydrží na jedno nabití 40 použití, takže po prvním nabití se hned můžete vrhnout na maskování. Celý proces je hrozně jednoduchý, po zvednutí plastového kroužku vložíte masku, opět zafixujete kroužkem a UFO jedním stisknutím aktivujete. Co mě hrozně baví a je mi neskutečně příjemné, je teplo, které z malé plošky sálá a krásně na obličeji hřeje. Nahřívání trvá 30 vteřin, pak pokračuje terapie světlem a nakonec přístroj pulzuje a je hotovo! 

Výsledek obrázku pro how to use foreo UFO gif

FOREO masky - GLow addict, Youth junkie

První z masek, kterou jsem zkusila, byla Glow Addict. Po každém letu, ať už trvá pět nebo dvě hodiny, mám pleť zašedlou, unavenou a jako bez života. Když jsem se teda vrátila z Barcelony, byla to ideální příležitost k vyzkoušení masky. Jde o masku rozjasňující, která obsahuje perlový extrakt. Po aplikaci jsem měla pleť viditelně i na dotek hydratovanější, rozhodně zářivější a po nějakých stopách únavy nebylo ani památky. Jedno balení obsahuje 6ks masek, takže jsem si dala předsevzetí, že jedno týdně si Glow addict naordinuju.

glowaddict

Druhou pak byla dvou minutová Youth junkie, hodící se pro každý typ pleti. Jde o kolagenovou masku, která pleť hloubkově vyživí, dodá jí mladistvější vzhled (už mi není dvacet, že), zlepší její elasticitu a viditelně vyhladí jemné vrásky. Maska obsahuje například takové ingredience, jako je vitamín E, bambucké máslo, jojobový olej (miluju!) a olivový olej. Takový mix Vám prostě zajistí vyživenou, zářivou a krásně "plump" pleť.

FOREOUFO

Článek vznikl ve spolupráci se značkou FOREO , ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig