czech lifestyle blog

úterý 30. října 2018

Rawgaia | recenze

rawgaia

Krásný den! Dnes mám pro Vás nový typ článků, tak doufám, že se budou líbit💋 Minulý týden jsem měla moc milou schůzku se slečnou majitelkou eshopu Ladybio a domluvily jsme se, že každý měsíc vybereme jednu značku z nabídky a tu pro Vás po otestování zrecenzuji zde na blogu. 

Dnes budu psát o značce Rawgaia. Jak už z názvu můžete odtušit, veškeré ingredience jsou za studena lisované, tzn. zůstávají v raw kvalitě a žádné z vitamínů, antioxidantů, účinných látek a minerálů tak nejsou zničeny. Rawgaia produkty jsou vyráběné ručně, nejsou testované na zvířatech, jsou vegan a v recyklovatelných lahvičkách. Já jsem z nabídky vyzkoušela tři produkty a postupně Vám je v dnešním článku představím.

rawgaiarecenze

Prvním z produktů je Konopný rozjasňující cleanser, který je perfektní pro mastnější a smíšenou pleť, kterou já mám. Odličuji se většinou olejovým balzámem, protože mám pocit, že ten pleť opravdu zbaví veškerého makeupu a nečistot, ale jako další krok jsem se naučila používat právě tento produkt, na dočištění pleti. Díky obsahu takových pokladů jako je například olej z konopných semínek, vitamínu E, tea tree a vilínu, pleť nádherně zklidní, zvláční, hojí jizvičky, sjednocuje tón a rozjasňuje.

Druhým produktem je MSM čistící sérum, které se hodí pro všechny typy pleti. Sérum používám párkrát do týdne na již vyčištěnou pleť. Stačí ho malé množství zahřát ve dlaních, vmasírovat do obličeje a nechat několik minut působit. Pleť je po něm dokonale čistá a na pohled mnohem zářivější a jakoby ožila! Sérum obsahuje mou oblíbenou beauty lahůdku pro pleť a to MSM (beru ho i v tabletkách), což je organická sloučenina síry, která hydratuje a zjemňuje pleť, působí protizánětlivě a posiluje pevnost pokožky. Sérum obsahuje také avokádový olej a olej z chia semínek, takže pleť dostane opravdu pořádnou nálož vitamínů a minerálů.

A třetím, mým nejoblíbenějším, pokud bych si měla vybrat, je MSM zkrášlující toner. Ten používám denně, většinou před nebo po nanesení pečujícího olejičku na pleť na noc. Toner má sice trochu zvláštní vůni, ale produkt je tak skvělý, že mu to odpouštím. Toner, stejně jako předchozí produkt obsahuje MSM a pleť je po jeho použití krásně svěží, chráněná, vyčištěná a ošetřená těmi nejlepšími ingrediencemi.

Produkty Rawgaia mohu doporučit všemi deseti, pleť mám po jejich pravidelném používání čím dál hezčí a ten pocit, že o ni pečuji těmi nejlepšími možnými ingrediencemi, je skvělý! Znáte tuto značku? Máte od ní nějaký produkt? Pokud ano, jak jste spokojené?

ladybio
SHARE:

1 komentář

  1. Tak ty lahvičky jsou naprosto dokonalé! Nikdy jsem o tom neslyšela, ale sérum by mě dost zajímalo :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig