czech lifestyle blog

sobota 3. listopadu 2018

Body care

body

Krásnou sobotu! Koukám, že Vám často doporučuji mé oblíbené produkty na pleť, ale na tělo se tu dlouho nic neobjevilo, tak to dnes napravím. Dala jsem dohromady 5 produktů, které používám denně k péči o pokožku těla a jsem s nimi moc spokojená.

Dry brushing 
O proceduře suchého kartáčování a jeho benefitech toho najdete na internetu spoustu, mě to hned zaujalo a pokud nejsem líná, snažím se tělo kartáčovat před každým večerním sprchováním. Suché kartáčování těla zjemňuje a vyhlazuje pokožku, odstraňuje odumřelé buňky, stimuluje lymfatický systém (=skvělý pomocník proti celulitidě) a prokrvuje kůži.

Sprchová pěna
Ty, přiznávám, ráda střídám. Můj nejoblíbeněnší sprcháč je aktuálně tenhle od berlínské vegan přírodní značky Girl smells, kterou u nás seženete v Biosophy store. Jemně voní po vanilce a mandarinkách a stačí ho opravdu maličké množství. Obsahuje pečující makadamiový olej a výtažky z ovoce, takže pleť není vysušená, ale právě naopak, je skvěle vyživená.

Peeling
Miluju tělové peelingy! Jednou za čas si dopřeju pořádný scrub a nejvíc mě baví ty kávové. Tenhle od Body boom už mám doma nějakou dobu a vyhovuje mi snad ze všech nejvíc. Obsahuje ty nejlepší ingredience, jako třtinový cukr, himalájskou sůl, arganový, mandlový olej, kávu robusta, vitamín E,.. zkrátka pro pokožku úplné poklady!

Tělové mléko
Produkt, který byste, obzvlášť teď v zimě, neměli zanedbávat. Tělová mléka jsem schopná spotřebovat neuvěřitelnou rychlostí, ale pokožka je na oplátku hydratovaná, jemná, vyživená. Aktuálně moc ráda používám krémy od Treaclemoon a zrovna tenhle s vůní třešní, které zbožňuju! Produkty Treaclemoon jsou vegan, bez parabenů a silikonů.

Olej
Olejíčky jsou tak trochu má závislost, nejvíce mám těch na obličej, ale i má sbírka těch na tělo se rozrůstá. Ráda je používám po koupeli, kdy je do sebe pleť doslova žíznivě nasaje. Aktuálně miluju vitamín E olejíček z Liviny, kterým mažu strie (ne, že by mi vadily) a místa náchylná k jejich vzniku, protože bych si i do budoucna ráda zachovala elasticitu pokožky.

Bez jakých produktů na tělo se neobejdete Vy?

SHARE:

2 komentáře

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig